Cimbombom41
Çalışkan
Konu Başlıkları Gizle
Merhaba forum severler,
Bugün sizlerle, görüntüsüne aldanıp satın aldığım ancak sonrasında ciddi bir mağduriyet yaşadığım DarkFlash DR12 Pro fan seti hakkındaki tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.
Birçok kullanıcı gibi ben de tasarımını beğenerek bu modeli tercih etmiştim. Fakat yaptığım detaylı araştırmalar ve özellikle yurt dışı forumlarındaki (tomshardware, linustechtips vb.) Kullanıcı geri bildirimleri sonucunda acı bir gerçeği öğrendim: DR12 Pro modeliyle birlikte gelen ARGB kontrolcü (hub) kronik arızalı.
Keyifli forumlar.
Bugün sizlerle, görüntüsüne aldanıp satın aldığım ancak sonrasında ciddi bir mağduriyet yaşadığım DarkFlash DR12 Pro fan seti hakkındaki tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.
Birçok kullanıcı gibi ben de tasarımını beğenerek bu modeli tercih etmiştim. Fakat yaptığım detaylı araştırmalar ve özellikle yurt dışı forumlarındaki (tomshardware, linustechtips vb.) Kullanıcı geri bildirimleri sonucunda acı bir gerçeği öğrendim: DR12 Pro modeliyle birlikte gelen ARGB kontrolcü (hub) kronik arızalı.
Eğer alacaksanız neden DR12 Pro yerine diğer modelleri seçmelisiniz?
- Kronik arıza: DR12 modelinin yanında gelen kontrolcü, kullanım süresine bağlı olarak (genellikle ilk 1 yıl içinde) kendi kendine bozuluyor. Kontrolcü chipi sorun yaratıyor.
- Diğer modeller güvenli: ilginç olan şu ki; markanın diğer popüler modelleri olan CF11 Pro ve CF8 serilerinin yanında gelen kontrolcülerde böyle bir problem raporlanmamış. Bu modeller gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor.
Almayın ama eğer düşünüyorsanız:
Eğer kasanıza yeni bir fan seti almayı düşünüyorsanız ve darkFlash markasına yöneldiyseniz;- Görüntüye aldanıp DR12 Pro almayın.
- Hem performans hem de uzun ömürlü bir ARGB kontrolcü için mutlaka CF11 Pro veya CF8 modellerini tercih edin.
Keyifli forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: