Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Geçen gün nostalji anlamında Darksiders Warmastered Edition satın aldım. Bu oyuna girmek istediğimde hata veriyor, resim paylaştım. Başka oyunlarda hiç sıkıntı yok, anlayamadım. Tek tek test ettim tüm oyunları.

Ve artık her kapatıp, tekrar girmek istediğimde Epic Games benden şifre istemeye başladı. Eskiden istemezdi 1 ay bile açmasam. Bununla ilgili Reddit üzerinde bir cevap buldum ama, neyi görünür yapacağım onu da bilmiyorum. Cihazı hatırla seçeneği aktif bu arada. Bu iki sorunu nasıl çözebilirim? Ekstra olarak isteğe bağlı bir seçenek var, o ne anlama geliyor?

Ekran görüntüsü 2025-11-01 143320.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-01 165209.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-01 165814.webp

Selam dostlar,

Geçen gün nostalji anlamında Darksiders Warmastered Edition satın aldım. Bu oyuna girmek istediğimde hata veriyor, resim paylaştım. Başka oyunlarda hiç sıkıntı yok, anlayamadım. Tek tek test ettim tüm oyunları.

Ve artık her kapatıp, tekrar girmek istediğimde Epic Games benden şifre istemeye başladı. Eskiden istemezdi 1 ay bile açmasam. Bununla ilgili Reddit üzerinde bir cevap buldum ama, neyi görünür yapacağım onu da bilmiyorum. Cihazı hatırla seçeneği aktif bu arada. Bu iki sorunu nasıl çözebilirim? Ekstra olarak isteğe bağlı bir seçenek var, o ne anlama geliyor?

Eki Görüntüle 197889

Eki Görüntüle 197890

Eki Görüntüle 197891
Darksiders Giriş ve Login Sorununun Çözümü:

1. İzinleri Kontrol Et:
- Epic Games Launcher'ı açın.
- Sol üst köşede "Kitaplığım" üzerine tıklayın.
- Darksiders Warmastered Edition üzerinde sağ tıklayıp "Hata Ayıkla" veya "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini seçin.

2. Epic Games'i Güncelleyin:
- Epic Games Launcher'ın en son sürümde olduğundan emin olun. Eğer güncelleme gerekiyorsa, güncelleyip tekrar deneyin.

3. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Kontrolleri:
- Antivirüs yazılımınızın Darksiders’ı veya Epic Games’i engellemediğinden emin olun. Gerekirse bu yazılımı geçici olarak devre dışı bırakın.

4. Windows Güncellemeleri:
- Bilgisayarınızdaki Windows güncellemelerini kontrol edin ve var ise güncellemeleri yapın.

5. Epic Games Hesabı:
- Çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Şifre istemesi sorunu için, hatırlama seçeneğinin aktif olduğundan emin olun.

6. Cloud Save (Bulut Kaydetme) Ayarları:
- Oyun ayarlarınızdan bulut kaydetme seçeneğini kapatmayı deneyin. Bu, bazı oyun verilerinin yüklenmesinde sorun çıkarabilir.

Ekstra Şifre İsteme Sorunu:
  • "Giriş yapmam için Epic Games'i kullanan oyunlarda ve uygulamalarda beni hatırla (isteğe bağlı)" seçeneği, bu seçeneğin işaretli olmasının, girişinizi kaydedip tekrar şifre sormamasını sağlaması gerekir.
  • Eğer bu seçenek sürekli işaretli olmasına rağmen şifre istiyorsa, hesap ayarlarını kontrol etmek veya Epic Games destek ile iletişime geçmek faydalı olabilir.

Not: Sorun devam ederse, daha fazla teknik detay sağlayarak tekrar güncelleyebilirsin.