Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Bazı konularda bir tık demode de kalsa hala çok iyi oyunlar. DLC dahil fiyatları da gayet iyi. Yakın zamanda 4. oyunu da duyuruldu, yeni oyun gelmeden seri bitirilebilir.

Ekran görüntüsü 2026-03-31 011339.webp

1.ve 2.oyununu bitirdim ve grafik takıntınız yoksa güzel bir seridir, mahşerin 4 atlısını konu alıyor. Fiyatları bedava sayılır ve denk olmasa bile biraz God Of War'ın eski oyunlarına benziyor, pata küte düşmanların içinden geçip birazda bulmaca çözerek falan ilerliyoruz.

1.ve 2.oyununu bitirdim ve grafik takıntınız yoksa güzel bir seridir, mahşerin 4 atlısını konu alıyor. Fiyatları bedava sayılır ve denk olmasa bile biraz God Of War'ın eski oyunlarına benziyor, pata küte düşmanların içinden geçip birazda bulmaca çözerek falan ilerliyoruz.

Katılıyorum. Sadece saf aksiyon zannediliyor ama bulmacaları da güzeldir. Çok kısa oyunlar da değiller aynı zamanda. Türkçe yamaları bir tık sıkıntılı, onu da elden geçirseler harikulade olur. Bazıları çalışıyor, bazı yamalar oyundan atıyor, bazıları yok.

@Calypso Çeviri Ekibi fırsat bulursa bakacaklardı, söz vermediler ama bakalım kırmazlar bizi umarım. 🫡

Katılıyorum. Sadece saf aksiyon zannediliyor ama bulmacaları da güzeldir. Çok kısa oyunlar da değiller aynı zamanda. Türkçe yamaları bir tık sıkıntılı, onu da elden geçirseler harikulade olur. Bazıları çalışıyor, bazı yamalar oyundan atıyor, bazıları yok.

@Calypso Çeviri Ekibi fırsat bulursa bakacaklardı, söz vermediler ama bakalım kırmazlar bizi umarım. 🫡
Şirketlerin şu dil inatları yüzünden yakında oyun programlama işine girişicem cidden, zaten mühendislik okuyorum ama oyunların dil seçenekleri nereye kaydediliyor ve bunlar nasıl modlanıyor bilmediğimden dolayı el atamıyorum. İnternette ekran görüntüsünden otomatik çeviri yapan yapay zekalar var ama onlar çok kötü çalışıyor ve oyunlar hızlı aktığından dolayı ekranda çeviriye yetişemeyebiliyorlar bu yüzden direkt dosyalar içinden ingilizce metinleri yapay zekalara verip çevirtebilirsem rahat edicem.