Darmoshark M3S Max alınır mı?

paww

Çalışkan
Merhabalar, yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Bu mouse'u bazı kişiler önerdi fakat kararsızım. Wraith üzerinden alacağım ve bu fiyat bandında çok fazla mouse seçeneği var, hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum. Sensörü PAW3950, MCU Nordic 52840; yani bu özellikler bu fiyata göre diğer mouse'lerden daha iyi geldi. Tek eksisi 8K için dongle istiyor ama benim için sıkıntı değil çünkü 1000 Hz kullanacağım zaten. Bir de Wraith'te başka mouse'lara baktığımda bu fiyat civarında özellikleri bu kadar iyi olan başka bir mouse var mı, emin değilim. Ben palm grip tutuyorum, bu mouse palm'a uygun mudur? Bir de M3 Pro Max var, bu mouse ile özellikleri aynı, sadece biri 52 gram, biri 54 gram. Sanırım biri palm grip için, biri claw grip için; tam emin değilim. Bu fiyata bu mouse'u almalı mıyım yoksa başka mouse önerir misiniz?

M3 Pro Max modelini kullanıyorum RGB hastalığın yoksa ve bütçen bu civarlardaysa alınır.

M3 Pro Max modelini kullanıyorum RGB hastalığın yoksa ve bütçen bu civarlardaysa alınır.
Teşekkürler peki palm grip tutuş için uygunmudur bir de çift tıklama, anlık takılma sorunu var mı çünkü altındaki yorumlarda bazı kişiler öyle yazmış

Teşekkürler peki palm grip tutuş için uygun mudur bir de çift tıklama, anlık takılma sorunu var mı çünkü altındaki yorumlarda bazı kişiler öyle yazmış.

Palm tutuyorum bence uygun, extra olarak nisan ayından beri kullanıyorum dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım, tabii elektronikte biraz da şanslı olmak önemli, tek sorunu yazılım üzerindeki şarj gostergesi hatalı çalışıyor, şarjı normal 1K Hz'e sports mode kapalıyken 8-9 gün rahatlıkla gidiyor. G203 modelinden geçtim daha once mouse kullanmamışım gibi bir his veriyor inanılmaz hafif Wireless mouse iPhone gibi bağımlılık yapıyor bir kere kullanınca bırakamıyorsun, belki benzer fiyatlarda daha iyisi vardır iyi araştırma yapmak gerekiyor.

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…