" title="TrimUI Smart Pro - Orijinal Yazılım Güncellemesi ve CrossMix OS Kurulum Rehberi Bir Arada!" frameborder="0" allowfullscreen> • Trimui Akıllı Pro Açık Kaynak Taşınabilir Oyun Konsolu Trimui Smart Pro el tipi oyun konsolu, çevrimiçi savaşları ve medya akışını destekler, titreşim motoru...
datafrogx.com
Arkadaşlar merhaba handheld (el konsolu) almak istiyorum. Instagram'da karşıma çıkan web sitesinin güvenilir olup olmadığı konusunda yardımcı olur musunuz? Yurt dışı internet ticareti tamamen kapatıldı mı? Öneri de bulunacak arkadaşlar varsa tavsiyesini dikkate alabilirim.
Güvenilir ancak Data Frog'dan sakız bile alınmaz. Fahiş fiyat çekmişler tüm ürünlerine. Onun yerine bunu almanı öneririm bütçenin çıkma ihtimali varsa. Trimui Smart Pro PSP'de bile berbat performans veren bir cihaz. Anbernic RG Vita önerim olur. Türkiye'de satılıyor.
Anbernic RG VITA taşınabilir el oyun konsolu; 5.46 inç IPS INCELL dokunmatik ekranı, güçlü 8 çekirdekli Unisoc Tiger T618 işlemcisi ve Android 12 işletim sistemiyle retro oyun tutkunlarına ve mobil oyunculara üstün bir taşınabilir eğlence deneyimi sunar. 5000 mAh bataryası ile 8 saate varan...
Güvenilir ancak Data Frog'dan sakız bile alınmaz. Fahiş fiyat çekmişler tüm ürünlerine. Onun yerine bunu almanı öneririm bütçenin çıkma ihtimali varsa. Trimui Smart Pro PSP'de bile berbat performans veren bir cihaz. Anbernic RG Vita önerim olur. Türkiye'de satılıyor.
Anbernic RG VITA taşınabilir el oyun konsolu; 5.46 inç IPS INCELL dokunmatik ekranı, güçlü 8 çekirdekli Unisoc Tiger T618 işlemcisi ve Android 12 işletim sistemiyle retro oyun tutkunlarına ve mobil oyunculara üstün bir taşınabilir eğlence deneyimi sunar. 5000 mAh bataryası ile 8 saate varan...