HMD'yle akşam saatleri güzel operasyonlar yapılabiliyor aslında ama iş geceye gelince bir tık sıkıntı. Gece fırtınanın ortasında bile rahatça uçuş yapılabiliyor ama güdümlü füzelerle bir şeyler vurmak çok zorlaşıyor. Shkval hedefleme sistemi tek başına yetersiz. Sadece Ka-50 değil, Su-25T'de de Shkval iyi bir performans vermiyor. Geceleri kontrast arttıran birkaç sistemle yine kullanılabiliyor. Ka-50'yle gece ancak belirli hedeflere roket saldırısı yapılabilir.
Gececiler AH-64D kullanabilirler, güzel helikopter. Ayrıca at unut sead füzeleri de var (ARH güdümlü). Yani benzer seviyede ya Mi-28NM gelecek ya da KA-52/Ka/52M. Yoksa geceleri vasıfsız bir araç, haklısınız.
Işık roketleri atıp orayı aydınlatınca anca iş görür gerisi boş gece görüşü bile başlı başına bir çöp ama topunu çok seviyorum Ka-50'nin çok uzaktan yüksek hasar veriyor.
Ben Rus tenekelerini sevdiğim için kullanıyorum. WT'den alışığım. Mi-8 ve Mi-24'ü de çok seviyorum. Arkadaşla sabah görevleri yapıyoruz. Mi-8 yanına Ka-50 eskortluk gibi. Modern moduller gelmediği sürece açıp oynamam. Ara sira girip çıkıyorum.
Işık roketleri atıp orayı aydınlatınca anca iş görür gerisi boş gece görüşü bile başlı başına bir çöp ama topunu çok seviyorum Ka-50'nin çok uzaktan yüksek hasar veriyor.
Topun gövdeye sabit olması ve gece görevlerinde işkence olması dışında bence güzel bir helikopter. Bir de koaksiyonel olduğundan ani manevralarda paller birbirine çarpıyor ve bu bağlamda AH-64 kadar seri hareket edemiyor. Güzel fotoğraflar dostum, devam et.