• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

DDR3 sistemde sorunsuz Windows 11 çalıştırdığını iddia eden kişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Rufus ile Windows 11 TPM ve RAM gereksinimleri bypass edilmiyor mu zaten? Mevzuyu bilmediğimden soruyorum?

Evet. TPM ve CPU kontrolünü atla tikini işaretleyen herkes, 15 yıllık Core 2 Duo sisteme bile Windows 11 kurabilir. İşletim sistemi açılır, masaüstü gelir, webde gezersin lakin Valorant oynayamazsın.

Bl... devam eden OS mi?

NTLite vakası felan mı diye düşünüyorum da bilemedim.

ISO değiştiren herkes bir şeyler yaptığını sanıyor, hani yaptım değil de tasarladım dese yine iyi en azından olan bir şeyi modifiye ettiğini belirtmiş oluyor ama bunlar direkt yaptım, ürettim, buldum diyor sonra da kötü yorumlar gelince de "işte girişimci çocukları desteklemiyorsunuz" oluyor, zamanında Windows 7'yi güncel hale getirdiğini iddia eden bir çocuk vardı dediğim şeylerin çoğunu yaşadı birçok kişi de biliyordur.

Hayır, DDR4'müş RAM. Ben laptopla karıştırdım o DDR3. O da TPM hatası verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…