Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Evet. TPM ve CPU kontrolünü atla tikini işaretleyen herkes, 15 yıllık Core 2 Duo sisteme bile Windows 11 kurabilir. İşletim sistemi açılır, masaüstü gelir, webde gezersin lakin Valorant oynayamazsın.
Instagram'da karşıma çıkıp duruyor. Güya DDR3 sistemde Windows 11 tabanlı ISO yazmış Valorant falan sorunsuz açılıyormuş. TPM 2.0 sorduğumda yanıt veremedi. Maalesef kitlesi de çoğaldı. Birde ekstradan spam çağrılara karşı koruma da geliştirdiğini iddia ediyor bu eleman.
Yorumlarımı da siliyor sanırım ikinci bir Windows 7 Ultra Vakası.
Şahsın hesabını atmıyorum kuralları hatırlamadığım için.
Büyük ihtimal çocuk, fikirlerinizi merak ediyorum.
DDR3 sistem olup TPM 2.0 destekleyen bir sistem görmedim. TPM çipi takılsa bile 1.2'yi geçeni görmedim. @Recep Baltaş hocanın ise TPM 2.0 taktığı sistemde X99 anakart ve DDR4 desteği vardı.
ISO değiştiren herkes bir şeyler yaptığını sanıyor, hani yaptım değil de tasarladım dese yine iyi en azından olan bir şeyi modifiye ettiğini belirtmiş oluyor ama bunlar direkt yaptım, ürettim, buldum diyor sonra da kötü yorumlar gelince de "işte girişimci çocukları desteklemiyorsunuz" oluyor, zamanında Windows 7'yi güncel hale getirdiğini iddia eden bir çocuk vardı dediğim şeylerin çoğunu yaşadı birçok kişi de biliyordur.
Bahsettiğimiz bu mu sence kanka?
Senin sistemin DDR4.
i5-12. Nesil işlemciler ve anakartları fiziksel olarak DDR3 desteklemez, yuvaya bile girmez. Ayrıca 12. nesil işlemcinin içinde TPM 2.0 zaten gömülü. O yüzden Valorant'ı sorunsuz oynuyorsun.