DDR5 ve ECC destekli anakart önerisi

Dogy

Uzman
Merhabalar, Bellek teknolojisi olarak DDR5 ve Hata Düzeltme olarak ECC destekli bir anakart arayışındayım, işlemci olarak ryzen 7000 serisi düşünülmekte. Alınabilecek en uygun fiyatlı anakart önerilerinizi bekliyorum.

epyc harici işlemcilerde ecc desteği yok diye biliyorum. bir tane sunucu almanız veya x99 ddr4 anakart ve xeon işlemci almanız lazım galiba.

İnternetten baktım var mış.

epyc harici işlemcilerde ecc desteği yok diye biliyorum. bir tane sunucu almanız veya x99 ddr4 anakart ve xeon işlemci almanız lazım galiba.
Konu hakkında bende pek bilgi sahibi değilim ne yazık ki. Değerli yorumunuz için teşekkürler. Araştırmam gerekiyor.

Konu hakkında bende pek bilgi sahibi değilim ne yazık ki. Değerli yorumunuz için teşekkürler. Araştırmam gerekiyor.
Hocam tam olarak nasıl bir iş için kullanacaksınız bu bilgisayarı? 4 kanal ecc ram ve xeon e5 2697 v3 kullanıyorum.

Hocam tam olarak nasıl bir iş için kullanacaksınız bu bilgisayarı? 4 kanal ecc ram ve xeon e5 2697 v3 kullanıyorum.
Bir Hosting firması için araştırma yapıyordum. ECC desteği olup aynı zamanda DDR5 olucak şekilde.

En son ihtimal On-die ECC'den yararlanıcaz. Öyle gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…