Çözüldü DDU sonrası yeni sürücüde Alt+Tab gecikmesi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan merajo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

merajo

Çalışkan
DDU Uninstaller ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeni sürücüyü kurduktan sonra 30 saniye gecikmeli Alt+Tab atıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Sorunu eski driver yükleyerek ve CMD komutu ile çözdüm, uğraşlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar çok sağ olun.
Dediklerinizi harfiyen yaptım Alt+Tab hızlandı fakat eski sürücüdeki o pürüzsüz hissiyatı yakalayamadım. Acaba son saydığınız sürücü sürümlerinden bitanesini indirsem bu sorun kalkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pencere hareketlerinde yani mouse ile pencereleri hareket ettirdiğinizde takılma oluyor mu?
Win+Shift+CTRL+B yaparak ekran kartını resetlerken ekranda donma oluyor mu? Yoksa direkt siyah ekran mı geliyor?

Sürücüler eski olduğundan kaynaklı olabilir. Gecikme, takılma gibi bir durum yoksa bu şekilde kullanmaya devam edin hocam.

Sorunu eski driver yükleyerek ve CMD komutu ile çözdüm, uğraşlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…