En iyisi zaten, @Ömer_Yeter hocamın neden bağlantı sorunları dediğini anlıyorum ben. Çokta problem olmaz bence. Epic - Steam - PS derken Cross Platform olduğu için, Cross Platform ayarını kapatmış insanlarla maça giremiyorsunuz. Bu da doğal olarak maç bulma sürelerini arttırıyor.
En iyisi zaten, @Ömer_Yeter hocamın neden bağlantı sorunları dediğini anlıyorum ben. Çok da problem olmaz bence. Epic - Steam - PS derken cross platform olduğu için, cross platform ayarını kapatmış insanlarla maça giremiyorsunuz. Bu da doğal olarak maç bulma sürelerini arttırıyor.
Şöyle anlatayım, diyelim ki siz Epic Games üzerinden oyunu edindiniz ben de Steam üzerinden. Cross Platform ayarını kapatırsam, aynı lobiye düşmüyoruz. Bunu yapan yüzlerce Steam oyuncusu olduğu için de eşleşme süreleriniz artacak. Olay bundan ibaret.
Kısaca evet, ayar aynı platform üzerinden oynanmasını sağlıyor.
Şöyle anlatayım, diyelim ki siz Epic Games üzerinden oyunu edindiniz ben de Steam üzerinden. Cross platform ayarını kapatırsam, aynı lobiye düşmüyoruz. Bunu yapan yüzlerce Steam oyuncusu olduğu için de eşleşme süreleriniz artacak. Olay bundan ibaret.
Kısaca evet, ayar aynı platform üzerinden oynanmasını sağlıyor.
Bu ilginçmiş eğer sürelerde sorun yaşarsam indirim bulursam alabilirim.
Steam hesabımda Most Wanted ve The Forest dışında oyun olmadığı için sıcak bakmıyorum.
Oyunlarım hep Epic'te.