Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 13 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, bu oyunu oynarken aniden oyun kapanıyor hiçbir hata falan yok. Neden olabilir?
dedpew Çalışkan Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 15 13 Haziran 2025 #2 Ranchen dedi: Merhaba arkadaşlar, bu oyunu oynarken aniden oyun kapanıyor hiçbir hata falan yok. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Steam dosyalarını doğrula. Artı -1 Eksi
Ranchen dedi: Merhaba arkadaşlar, bu oyunu oynarken aniden oyun kapanıyor hiçbir hata falan yok. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Steam dosyalarını doğrula.
KS KS Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 14 Haziran 2025 #3 dedpew dedi: Steam dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Denedim.Oyun Xbox'da yüklü. Artı -1 Eksi
dedpew Çalışkan Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 15 14 Haziran 2025 #4 Ranchen dedi: Denedim. Oyun Xbox'da yüklü. Genişletmek için tıkla... appdata/local/deadbydaylight/saved/logsdan crash loglarına bak. Artı 0 Eksi
Ranchen dedi: Denedim. Oyun Xbox'da yüklü. Genişletmek için tıkla... appdata/local/deadbydaylight/saved/logsdan crash loglarına bak.
KS KS Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 14 Haziran 2025 #5 dedpew dedi: appdata/local/deadbydaylight/saved/logsdan crash loglarına bak. Genişletmek için tıkla... Baktım fakat içlerinde yazanlar karmaşık ve dosyalarda backup yazıyor. Artı 0 Eksi
dedpew dedi: appdata/local/deadbydaylight/saved/logsdan crash loglarına bak. Genişletmek için tıkla... Baktım fakat içlerinde yazanlar karmaşık ve dosyalarda backup yazıyor.