Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.479 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 23 Mayıs 2026 #1 Dead Cells PC Steam Oyun Kodu Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR oyun 90 TL. Dead Cell DLCs Only BUNDLE IN TR Steam Key Al | İtemSatış buradan 3 tane DLC alıyorsunuz 25 TL'ye. Geriye Return to Castlevania kalıyor, 2 tane güzel boss + 1 oynanabilir yan karakter ekliyor. Ayrıca başarım fullemek isteyenler alabilir. Dead Cells: Return to Castlevania PC Steam Oyun Kodu Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR 73,50TL. Bu DLC ücretsiz.
Dead Cells PC Steam Oyun Kodu Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR oyun 90 TL. Dead Cell DLCs Only BUNDLE IN TR Steam Key Al | İtemSatış buradan 3 tane DLC alıyorsunuz 25 TL'ye. Geriye Return to Castlevania kalıyor, 2 tane güzel boss + 1 oynanabilir yan karakter ekliyor. Ayrıca başarım fullemek isteyenler alabilir. Dead Cells: Return to Castlevania PC Steam Oyun Kodu Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR 73,50TL. Bu DLC ücretsiz.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.090 Çözümler 4 Beğeniler 864 23 Mayıs 2026 #2 Roguelike türünü bayağı seviyorum. Bu oyunun türü de roguelite oluyor sanırım. Türe başlangıç açısından alınır mı?
Roguelike türünü bayağı seviyorum. Bu oyunun türü de roguelite oluyor sanırım. Türe başlangıç açısından alınır mı?
johan liebert Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 454 Beğeniler 336 23 Mayıs 2026 #3 Veira dedi: Roguelike türünü bayağı seviyorum. Bu oyunun türü de roguelite oluyor sanırım. Türe başlangıç açısından alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır muhteşem oyun.
Veira dedi: Roguelike türünü bayağı seviyorum. Bu oyunun türü de roguelite oluyor sanırım. Türe başlangıç açısından alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır muhteşem oyun.
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.479 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 23 Mayıs 2026 #4 Veira dedi: Roguelike türünü bayağı seviyorum. Bu oyunun türü de roguelite oluyor sanırım. Türe başlangıç açısından alınır mı? Genişletmek için tıkla... Evet, ardından The Binding of Isaac: Rebirth HADES1-2 Gibi oyunlara da bakabilirsiniz.
Veira dedi: Roguelike türünü bayağı seviyorum. Bu oyunun türü de roguelite oluyor sanırım. Türe başlangıç açısından alınır mı? Genişletmek için tıkla... Evet, ardından The Binding of Isaac: Rebirth HADES1-2 Gibi oyunlara da bakabilirsiniz.
RecepBaltasiSevenInsan Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 598 Çözümler 2 Beğeniler 525 25 Mayıs 2026 #5 Çok iyi oyun. Mobilde en az 30 civarı, Steam'de 37 saat var. Hâlâ daha görmediğim içerikler var.