Oyunda Death'i yendikten sonra bildiğiniz üzere bizi DLC'den atıp normal oyuna yönlendiriyor. Oradan sonra zaman kulesinde Time Keeper'i yenip ardından Dracula's Castle'a girebileceğimizi söylüyorlar. Alucard ile konuştuktan sonra Alucard "Babamın kalesine ikinci kez giremeyiz" deyip oyunun devamına yönlendiriyor anlamadığım şekilde. 1. save'i kapatıp 2. bir save açtım ve hâlâ aynısı oluyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Arkadaşlar bu arada çözdüm, koğuştan direkt kale çevresine değil başka bir yerden dolandığınızda Dracula'nın kalesine çıkmıyorsunuz. Böylece saat kulesinde ki savaştan sonra direkt Dracula'nın kalesine girebiliyorsunuz.Oyunda Death'i yendikten sonra bildiğiniz üzere bizi DLC'den atıp normal oyuna yönlendiriyor. Oradan sonra zaman kulesinde Time Keeper'i yenip ardından Dracula's Castle'a girebileceğimizi söylüyorlar. Alucard ile konuştuktan sonra Alucard "Babamın kalesine ikinci kez giremeyiz" deyip oyunun devamına yönlendiriyor anlamadığım şekilde. 1. save'i kapatıp 2. bir save açtım ve hâlâ aynısı oluyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Son düzenleme: