İyi akşamlar, oyundan çıkıp tekrar girince yine en başa atıyor; tekrardan en baştan oynuyorum. Hadi ölünce baştan başlamak tamam da, çık-gir yapınca neden böyle oluyor anlamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Dead Cells’te her kapı için save mekaniği var. Normal şartlarda Collection Hub’da yani ara yerde oyunu durdurup quit atmışsa kaldığı yerden devam etmesi lazım. Hatta PC’de her yerde kaydettiğini yazmışlar. Mobilde ben çok kez oyunun ortasında çıkıp runa devam ettim.
Dead Cells’te her kapı için save mekaniği var. Normal şartlarda Collection Hub’da yani ara yerde oyunu durdurup quit atmışsa kaldığı yerden devam etmesi lazım. Hatta PC’de her yerde kaydettiğini yazmışlar. Mobilde ben çok kez oyunun ortasında çıkıp runa devam ettim.
Hayır, Dead Cells'te her kapı için save mekaniği var. Normal şartlarda Collection Hub'da yani ara yerde oyunu durdurup quit atmışsa kaldığı yerden devam etmesi lazım. Hatta PC'de her yerde kaydettiğini yazmışlar. Mobilde ben çok kez oyunun ortasında çıkıp runa devam ettim.
Dosyalarınızı doğrulamayı deneyin, maalesef sebebini bilmiyorum. Forumlarda herkes kayıt edildiğini yazmışlar. Ben mobilden bitirmiştim ve oyun ortasında birçok kez çıktım ve kaldığım yerden devam ettim.