GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Dead Signal'de lazer gelmişken karakter takıldı. Hareket edemiyorum veya mouse oynatamıyorum. Düzeltemezsem öleceğim. Kapatıp açamıyorum çünkü oyunda save sistemi yok. Ne yapabilirim? ESC bastım bekliyorum.

Merhaba. Dead Signal'de lazer gelmişken karakter takıldı. Hareket edemiyorum veya mouse oynatamıyorum. Düzeltemezsem öleceğim. Kapatıp açamıyorum çünkü oyunda save sistemi yok. Ne yapabilirim? ESC bastım bekliyorum.
1. Alternatif Tuşları Deneyin:
- Ctrl + Esc tuş kombinasyonuna basarak oyun menüsüne dönmeyi deneyin.
- Alt + Tab tuşları ile başka bir uygulamaya geçiş yapın ve ardından oyuna geri dönün.

2. Görev Yöneticisi Açın:
- Ctrl + Shift + Esc tuşlarına aynı anda basarak Görev Yöneticisi'ni açın.
- Eğer açılırsa, oyunun üzerine sağ tıklayın ve "Görevi Sonlandır" seçeneğini kullanmaktan kaçının. Bu, kaydetmediğiniz oyunun kapanmasına neden olabilir.

3. Klavyenizi Kontrol Edin:
- Farklı klavye tuşlarına basarak hareket etmeyi deneyin. Bazı durumlarda belirli bir tuş stuck (takılma) yapabilir.

4. Bağlantıyı Gözlemleyin:
- Eğer oyunun online bir bileşeni varsa, internet bağlantınızı kontrol edin. Modem veya yönlendirici resetleyerek yeniden bağlanmayı deneyin.

5. Klavye ve Mouse'unu Yeniden Bağlayın:
- Eğer mümkünse, klavye veya mouse'unuzu USB bağlantısından çıkarıp tekrar takmayı deneyin.

6. Oyun İçindeki Diğer Seçenekleri Deneyin:
- Eğer oyun içi başka bir seçenek varsa (örneğin, "help" veya "support" gibi), bu seçenekler üzerinden yardım istemeye çalışın.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, durumu çözmek için farklı bir bilgilendirmeye ihtiyaç olabilir.