Çözüldü Dead Space Remake açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Merhaba, Dead Space remake oynamak istedim ve oyunu Steam üzerinden satın aldım. Oyunu başlattıktan sonra 1-2 dakika bekledim, ancak bilgisayarım tamamen dondu. Yeniden başlatıp tekrar denedim ama oyun yüklenirken sistem yine tamamen kilitleniyor. Sürücülerim güncel. Sistemim RTX 3070 ve Ryzen 5 5600X. Bu sorun neden olabilir?

Çözüm
Hocam ısınması çok zor ASUS ROG Ryujin III 240mm kullanıyorum CPU-Z gibi testlerde 52 dereceyi geçmiyor.

Yüklü hocam.
EA App yüklü mü? Eğer yüklü değilse manuel olarak yükle ve oturum aç. EA App’in arka planda doğru şekilde çalıştığından emin ol.
Sorunu bilmiyorum ama şu ana kadar benim işlemciyi en çok ısındıran oyun olmuştu. Kaç derecelere çıkıyor işlemciniz, stok soğutucu mu kullanıyorsunuz?

Sorunu bilmiyorum ama şu ana kadar benim işlemciyi en çok ısındıran oyun olmuştu. Kaç derecelere çıkıyor işlemciniz, stok soğutucu mu kullanıyorsunuz?

Hocam ısınması çok zor ASUS ROG Ryujin III 240mm kullanıyorum CPU-Z gibi testlerde 52 dereceyi geçmiyor.

C++ DirectX falan yuklu mu son surumleri? Yuklu degilse yukle.
Yüklü hocam.

Yüklü hocam.
EA App yüklü mü? Eğer yüklü değilse manuel olarak yükle ve oturum aç. EA App’in arka planda doğru şekilde çalıştığından emin ol.

Çözüm
Çökmeler, droplar, FPS düşmeleri. Remake versiyonu, biraz sıkıntılı. Steam üzerinden güncelleme var ise oyunla ilgili, onu da yapın muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…