Dead Space Remake'te FPS düşüşleri nasıl azaltılır?

Art The Clown

Başarılı
Makaleler
5
Arkadaşlar öncellikle sistemim yetmiyor, doğrudur. Oyun minimum i5 8. nesil istiyor ama bende i7 3770 var. Yani aralarında dağlar kadar fark var.

Şimdi GTX 1650 ekran kartı ile 720p Low ayarlarda 45-50 FPS görebiliyorum. Losses Scaling ile de bu 2 katına çıkabiliyor. Ancak işlemcim yüzünden sürekli drop yiyorum. İlk önce HDD'ye yükledim ancak oyun SSD şart demiş, sonra silip SSD'ye yükledim. Oyunun yükleme süreleri normale döndü. Oyun hemen açılıyor ama FPS droplarım devam etti, tamam sorun işlemci de dedim.

Şimdi sorum şu i7 3770 ile bu FPS düşmesi nasıl azaltırım? Yoksa sistem değişimi şart mı?

Sistem özellikleri:
  • 16 GB RAM
  • i7 3770
  • GTX 1650 4 GB GDDR6
  • Oyun SSD de yüklü

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p low ayarları dene. Lossless Scaling yerine oyun içerisindeki FSR 2'yi kullan, gerekirse. CPU güçsüz olduğunda çözünürlüğü düşürmek CPU'yu daha fazla yormaktan başka bir şey yapmaz.

1080p low ayarları dene. Lossless Scaling yerine oyun içerisindeki FSR 2'yi kullan, gerekirse. CPU güçsüz olduğunda çözünürlüğü düşürmek CPU'yu daha fazla yormaktan başka bir şey yapmaz.
Hocam 1080P low ayarlarda 30 FPS altına düştüğü için 720P yaptım zaten 50 FPS veriyor oyun FPS kısmında sorun yok benim sorunum dakika da bir anlık FPS düşmesi zaten yeterli FPS alıyorum oynatacak kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…