Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 790 Çözümler 1 Beğeniler 377 2 Eylül 2025 #1 Deadlock oynamak istiyorum fakat davet atabilecek bir arkadaş var mı acaba? Arkadaşlık kodu: 302184282 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2025
Deadlock oynamak istiyorum fakat davet atabilecek bir arkadaş var mı acaba? Arkadaşlık kodu: 302184282
Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 555 Çözümler 2 Beğeniler 340 2 Eylül 2025 #2 Atan oldu mu?
Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 708 Çözümler 15 Beğeniler 562 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #3 Oyun yüklü değil ama senin için yükleyeceğim. Arkadaşlık isteğini gönderdim bu arada.
KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 790 Çözümler 1 Beğeniler 377 2 Eylül 2025 #4 Eren A dedi: Atan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha olmadı. Hybrid Theory dedi: Oyun yüklü değil ama senin için yükleyeceğim. Arkadaşlık isteğini gönderdim bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam kabul ediyorum.
Eren A dedi: Atan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha olmadı. Hybrid Theory dedi: Oyun yüklü değil ama senin için yükleyeceğim. Arkadaşlık isteğini gönderdim bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam kabul ediyorum.
Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 708 Çözümler 15 Beğeniler 562 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #5 Leviodas dedi: Çok teşekkür ederim hocam kabul ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yüklemesi bitince göndereceğim. @Eren A siz de ister misiniz?
Leviodas dedi: Çok teşekkür ederim hocam kabul ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yüklemesi bitince göndereceğim. @Eren A siz de ister misiniz?
Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 555 Çözümler 2 Beğeniler 340 2 Eylül 2025 #6 Hybrid Theory dedi: Yüklemesi bitince göndereceğim. @Eren A siz de ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende var, atan olmamışsa oyunu yükleyip atacaktım. Gigabit internet var, istersen görevini devralayım.
Hybrid Theory dedi: Yüklemesi bitince göndereceğim. @Eren A siz de ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende var, atan olmamışsa oyunu yükleyip atacaktım. Gigabit internet var, istersen görevini devralayım.
Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 708 Çözümler 15 Beğeniler 562 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #7 Eren A dedi: Bende var, atan olmamışsa oyunu yükleyip atacaktım. Gigabit internet var, istersen görevini devralayım. Genişletmek için tıkla... Bende de Gigabit var, gönderdim. Size de teşekkürler.
Eren A dedi: Bende var, atan olmamışsa oyunu yükleyip atacaktım. Gigabit internet var, istersen görevini devralayım. Genişletmek için tıkla... Bende de Gigabit var, gönderdim. Size de teşekkürler.
Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 555 Çözümler 2 Beğeniler 340 2 Eylül 2025 #8 Hybrid Theory dedi: Bende de Gigabit var, gönderdim. Size de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... TürkNet mi?
Hybrid Theory dedi: Bende de Gigabit var, gönderdim. Size de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... TürkNet mi?
Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 708 Çözümler 15 Beğeniler 562 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #9 Eren A dedi: TürkNet mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Cihazda da Wifi 6 olunca birkaç dakikada indirdi. Zaten uzun bir süre oynamadığım için neler geldi gitti diye merak da ediyordum.
Eren A dedi: TürkNet mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Cihazda da Wifi 6 olunca birkaç dakikada indirdi. Zaten uzun bir süre oynamadığım için neler geldi gitti diye merak da ediyordum.
Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 555 Çözümler 2 Beğeniler 340 2 Eylül 2025 #10 Hybrid Theory dedi: Evet. Cihazda da Wifi 6 olunca birkaç dakikada indirdi. Zaten uzun bir süre oynamadığım için neler geldi gitti diye merak da ediyordum. Genişletmek için tıkla... Bir ara bende bakacağım, gerçi sanırım yakında çıkış yapacakmış tamamiyle. TürkNet kardeşliği. <3
Hybrid Theory dedi: Evet. Cihazda da Wifi 6 olunca birkaç dakikada indirdi. Zaten uzun bir süre oynamadığım için neler geldi gitti diye merak da ediyordum. Genişletmek için tıkla... Bir ara bende bakacağım, gerçi sanırım yakında çıkış yapacakmış tamamiyle. TürkNet kardeşliği. <3