Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 6 Ekim 2024 #1 Son zamanlarda forumda böyle konular görüyorum, bu Deadlock daveti ne işe yarıyor tam olarak aydınlatabilir misiniz beni?
Son zamanlarda forumda böyle konular görüyorum, bu Deadlock daveti ne işe yarıyor tam olarak aydınlatabilir misiniz beni?
Çözüm Kedicik 6 Ekim 2024 Oyun daha beta aşamasında olduğu için oyuna sahip olan kişilerin sizi oyuna davet etmesi gerekiyor. Herkese açılana kadar bu şekilde ilerlemeye karar vermişler.
Oyun daha beta aşamasında olduğu için oyuna sahip olan kişilerin sizi oyuna davet etmesi gerekiyor. Herkese açılana kadar bu şekilde ilerlemeye karar vermişler.
TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 594 6 Ekim 2024 #11 Kedicik dedi: Davet atmak için oyunun yüklü olması gerekiyor çünkü davetler oyun içinden atılıyor. Onun dışında kütüphanene ekleniyor oyun. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun anladım. TinerciYasin dedi: Tamam sağ olun anladım. Genişletmek için tıkla... Biri gönderdi şu anda bana çok şanslıyım. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Davet atmak için oyunun yüklü olması gerekiyor çünkü davetler oyun içinden atılıyor. Onun dışında kütüphanene ekleniyor oyun. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun anladım. TinerciYasin dedi: Tamam sağ olun anladım. Genişletmek için tıkla... Biri gönderdi şu anda bana çok şanslıyım.