AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 3 Eylül 2024 #1 Dostlar merhaba, Ben 1 haftadan beri 5-6 farklı insan tarafından Deadlock'a davet edildim. Ancak e-posta veya Steam'den bildirim gelmiyor.
Dostlar merhaba, Ben 1 haftadan beri 5-6 farklı insan tarafından Deadlock'a davet edildim. Ancak e-posta veya Steam'den bildirim gelmiyor.
Penguen Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 642 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 996 Yer Orion Arm 3 Eylül 2024 #2 Steam hesabınızda VAC ban bulunuyorsa oyunu edinemezsiniz. Aynı zamanda Steam hesabınızın en az 2 seviye olması gerekmekte.
Steam hesabınızda VAC ban bulunuyorsa oyunu edinemezsiniz. Aynı zamanda Steam hesabınızın en az 2 seviye olması gerekmekte.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.161 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.719 3 Eylül 2024 #3 @Penguen Seviye sınırı var mı bilmiyorum ancak hesabımda VAC ban olmasına rağmen oyunu buradaki arkadaşlardan aldığım davet ile kütüphaneme ekledim.
@Penguen Seviye sınırı var mı bilmiyorum ancak hesabımda VAC ban olmasına rağmen oyunu buradaki arkadaşlardan aldığım davet ile kütüphaneme ekledim.
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 3 Eylül 2024 #4 Penguen dedi: Steam hesabınızda VAC ban bulunuyorsa oyunu edinemezsiniz. Aynı zamanda Steam hesabınızın en az 2 seviye olması gerekmekte. Genişletmek için tıkla... VAC yok. Tertemiz.
Penguen dedi: Steam hesabınızda VAC ban bulunuyorsa oyunu edinemezsiniz. Aynı zamanda Steam hesabınızın en az 2 seviye olması gerekmekte. Genişletmek için tıkla... VAC yok. Tertemiz.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Makaleler 24 Çözümler 54 Beğeniler 2.598 3 Eylül 2024 #5 Penguen dedi: Steam hesabınızda VAC ban bulunuyorsa oyunu edinemezsiniz. Aynı zamanda Steam hesabınızın en az 2 seviye olması gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Benim hesap 7 seviye ve 5 yildan fazladir mevcut. Ama bana hic gelmedi, iki kez davet atilmasina ragmen. Bu davet isini cozemedim ben de bir turlu.
Penguen dedi: Steam hesabınızda VAC ban bulunuyorsa oyunu edinemezsiniz. Aynı zamanda Steam hesabınızın en az 2 seviye olması gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Benim hesap 7 seviye ve 5 yildan fazladir mevcut. Ama bana hic gelmedi, iki kez davet atilmasina ragmen. Bu davet isini cozemedim ben de bir turlu.
Penguen Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 642 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 996 Yer Orion Arm 3 Eylül 2024 #6 Bana davet atıldıktan 1 saat sonra gelmişti, hemen. Neredeyse tüm Valve oyunlarına sahip olmamın bir artısı olmuş olabilir mi acaba.
Bana davet atıldıktan 1 saat sonra gelmişti, hemen. Neredeyse tüm Valve oyunlarına sahip olmamın bir artısı olmuş olabilir mi acaba.
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 3 Eylül 2024 #7 Penguen dedi: Bana davet atıldıktan 1 saat sonra gelmişti, hemen. Neredeyse tüm Valve oyunlarına sahip olmamın bir artısı olmuş olabilir mi acaba. Genişletmek için tıkla... Benimde var.
Penguen dedi: Bana davet atıldıktan 1 saat sonra gelmişti, hemen. Neredeyse tüm Valve oyunlarına sahip olmamın bir artısı olmuş olabilir mi acaba. Genişletmek için tıkla... Benimde var.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Makaleler 24 Çözümler 54 Beğeniler 2.598 3 Eylül 2024 #8 @Penguen Bilmem. Bende Valve complete pack satin aldim zamaninda. Tek fark CSGO'yu 2 saat oynadim. Oyun surem cok az. Bundan olabilir mi acep?
@Penguen Bilmem. Bende Valve complete pack satin aldim zamaninda. Tek fark CSGO'yu 2 saat oynadim. Oyun surem cok az. Bundan olabilir mi acep?
Penguen Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 642 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 996 Yer Orion Arm 3 Eylül 2024 #9 001 dedi: @Penguen Bilmem. Bende Valve complete pack satin aldim zamaninda. Tek fark CSGO'yu 2 saat oynadim. Oyun surem cok az. Bundan olabilir mi acep? Genişletmek için tıkla... Tek CS ile alakalı olacağını sanmam. Başka insanlara da kendinizi davet ettirmeyi deneyebilirsiniz.
001 dedi: @Penguen Bilmem. Bende Valve complete pack satin aldim zamaninda. Tek fark CSGO'yu 2 saat oynadim. Oyun surem cok az. Bundan olabilir mi acep? Genişletmek için tıkla... Tek CS ile alakalı olacağını sanmam. Başka insanlara da kendinizi davet ettirmeyi deneyebilirsiniz.