xr3less Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 27 27 Nisan 2025 #1 Merhaba, sunucuyu satın aldığım firmada Debian 12 yükleme seçeneği yok ve destek açmama rağmen Debian 12 yükleyemeyeceklerini söylüyorlar, Yunohost'u kurmamın başka bir yolu var mı?
Merhaba, sunucuyu satın aldığım firmada Debian 12 yükleme seçeneği yok ve destek açmama rağmen Debian 12 yükleyemeyeceklerini söylüyorlar, Yunohost'u kurmamın başka bir yolu var mı?
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.739 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.830 28 Nisan 2025 #2 Proje tabanını çoktan Debian 12'ye geçirmiş. Eski branchları güncelleme eksiğine rağmen kullanabilirsiniz belki. Artı 0 Eksi
Proje tabanını çoktan Debian 12'ye geçirmiş. Eski branchları güncelleme eksiğine rağmen kullanabilirsiniz belki.
KS KS xr3less Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 27 28 Nisan 2025 #3 Cruslan dedi: Proje tabanını çoktan Debian 12'ye geçirmiş. Eski branchları güncelleme eksiğine rağmen kullanabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir öneriniz var mı? CasaOS vs kurulabilir mi sizce? Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Proje tabanını çoktan Debian 12'ye geçirmiş. Eski branchları güncelleme eksiğine rağmen kullanabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir öneriniz var mı? CasaOS vs kurulabilir mi sizce?
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.739 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.830 28 Nisan 2025 #4 İlk kez duydum. Bu frontend'ler hakkında çok bilgim yok maalesef. Neden kendiniz kurup denemiyorsunuz alternatif olarak? Artı 0 Eksi
İlk kez duydum. Bu frontend'ler hakkında çok bilgim yok maalesef. Neden kendiniz kurup denemiyorsunuz alternatif olarak?
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 29 Nisan 2025 #5 xr3less dedi: CasaOS vs kurulabilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... CasaOS kurmak için Yunohost gerekli değil hocam. Kurabilirsiniz büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
xr3less dedi: CasaOS vs kurulabilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... CasaOS kurmak için Yunohost gerekli değil hocam. Kurabilirsiniz büyük ihtimalle.
KS KS xr3less Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 27 30 Nisan 2025 #6 Salih İyiadam dedi: Casaos kurmak için yunohost gerekli değil hocam. Kurabilirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet ancak onun içinde Debian 12 gerekiyor sanırsam, denemeye vaktim olmadı denersem konuya sonucunu yazarım. Artı 0 Eksi
Salih İyiadam dedi: Casaos kurmak için yunohost gerekli değil hocam. Kurabilirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet ancak onun içinde Debian 12 gerekiyor sanırsam, denemeye vaktim olmadı denersem konuya sonucunu yazarım.