Selamalar arkadaşlar;
TP-Link Deco BE85 model de Normal Wi-Fi ağı ve misafir ağı oluşturdum bunlara ilave 3. isim de bir ağ daha nasıl yaratırım? Bana bu konularda daha doğrusu Deco serilerde tecrübeli kullanıcılar yardımcı olabilir mi? Uygulama üzerinden işlem olması bence başlı başına saçma. Web arayüzünden hiçbir şey yapamıyorsun. Yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.
Yok mu yardımcı olacak Deco kullanıcısı?
Deco BE85 modelinizde birden fazla Wi-Fi ağı oluşturmak için aşağıdaki adımları ihtiyacınıza yönelik takip edebilirsiniz:
1.
Deco Uygulamasını Açın:
- Deco BE85'i ayarlamak için mobil cihazınızdaki Deco uygulamasını açın.
2.
Ana Ağınıza Erişim:
- Ana sayfada, mevcut Wi-Fi ağınızı (Normal Wi-Fi ağı) seçin.
3.
Ağ Yönetimi:
- "Ağ Yönetimi" veya "Wi-Fi Ayarları" seçeneğine gidin. Burada mevcut ağlarınızı göreceksiniz.
4.
Misafir Ağı Oluşturun:
- Eğer zaten bir misafir ağı oluşturduysanız, "Misafir Ağı" bölümüne gidin ve gerekli ayarları kontrol edin.
- Yeni bir misafir ağı oluşturmak için “Misafir Ağı Ekle” seçeneğini seçin. İsim ve şifre belirleyerek oluşturma işlemini tamamlayın.
5.
Üçüncü Wi-Fi Ağı İçin Alternatif Yöntem:
- Deco'nun şu an birkaç ağ destekleme kapasitesi sınırlı olabilir. Ancak, birden fazla mevcut ağı yönetebilmek ve yol oluşturabilmek için mevcut ağ bağlantı ayarlarıyla oynamayı deneyin.
- Eğer Deco modeli, kullanıcı ihtiyaçlarına sınırlı özelliklerle geliyorsa, bir alt ağ kurmak ya da VPN bağlantısı kurarak ekstra ağ oluşturma seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.
6.
Yardımcı Belgeyi Kontrol Etme:
- TP-Link'in resmi web sitesinden veya Deco uygulamasından daha fazla bilgi edinebilir ve güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Eğer bu adımlar net değilse veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, ağ yapınız hakkında daha fazla detay verebilirseniz daha spesifik yardımlarda bulunabilirim.