DeepCool CH780 power tuşuna basınca açılmıyor

SenseiPissa

Çalışkan
DeepCool CH780 white kasam var. Power tuşuna basıyorum fakat hiç basmamışım gibi açılmıyor (bunu bazı günler yapıyor). 30 dakika kadar tuşa basmaya devam ettim, en son bastıktan 1 dakika sonra kendiliğinden açıldı. Sorun nerede olabilir?

Kasaya elektrik geliyor. Bu USB portlarına elektrik gelme ayarını kapatmamıştım, telefon vs. taktığımda şarj oluyor gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın Power Switch soketini anakarttan çıkarıp o iki pine tornavida dokundurup start vereceksiniz, düzelirse kasa butonunda sorun var (İhtimali düşük), açılmama durumu devam ederse PSU'yu sistemden ayırıp boşta tetikleyeceksiniz, PSU her tetiklemede çalışırsa anakartta sorun var, PSU aynı şekilde açılmamazlık yapıyorsa arızalı o zaten.

Kabloda sorun olabilir mi?

Ekleme yapayım mesela sabah bu sorunu yaşadıktan sonra gün içerisinde bir daha olmuyor o günde ilk defa açarken yaşıyorum gerçi 3 gün oldu sadece bu durum ama garip bir şekilde sadece ilk defa açarken oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…