Giyim DeFacto bisiklet yaka oversize tişört 160 TL

Çok kötü, tavsiye etmiyorum. Buradan bir tişört almıştım, birkaç gün sonra tişörtün alt tarafından sürekli yırtılmalar oldu. Yani kalitesi pek iyi değil.

Çok kötü, tavsiye etmiyorum. Buradan bir tişört almıştım, birkaç gün sonra tişörtün alt tarafından sürekli yırtılmalar oldu. Yani kalitesi pek iyi değil.
160 liralık tişört, kalite beklentisiyle alınacak bir ürün değil ki zaten. En kötü gece yatarken giyilir.

Gündelik evde giyilebilir 160 lira bir şey değil. DeFacto, LCW gibi yerlerin kıyafetleri kalite anlamında yerlerde, birkaç kez giyildikten sonra ya formunu kaybediyor ya da tüylenmeye başlıyor zaten.

Hemen tükenebilir, alacaksanız düşünmeyin. Kontrol ettim, her bedende fiyat aynı.

Böyle Basic tişörtleri DeFacto aylardır kendi sitesinde indirimli olarak bu fiyat bandında satıyor. 150 TL'ye bile var. Çok da acele edilecek bir fiyat değil.
İhtiyacı olan varsa 200-250'ye de baskılı tişörtler vardı. Stokları çabuk tükeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…