Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 18 Şubat 2024 #1 Recep Baltaş dedi: Değişken Yenileme Hızı açıksa kapatır mısın Windows ekran ayarları altından? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de FC 24'de bu sorunu yaşıyorum. Bahsettiğiniz ayarı bulamadım acaba tam olarak nerede? Windows 11 kullanıyorum.
Recep Baltaş dedi: Değişken Yenileme Hızı açıksa kapatır mısın Windows ekran ayarları altından? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de FC 24'de bu sorunu yaşıyorum. Bahsettiğiniz ayarı bulamadım acaba tam olarak nerede? Windows 11 kullanıyorum.
Çözüm Recep Baltaş 18 Şubat 2024 Masaüstüne sağ tıklayın ve menüden Görüntü Ayarları'nı seçin. Aşağıdan Gelişmiş Ekran Ayarları'nı açın. Burada Dinamik Yenileme Hızı ayarını bulacaksınız. Bu ayarı kapatın:
Masaüstüne sağ tıklayın ve menüden Görüntü Ayarları'nı seçin. Aşağıdan Gelişmiş Ekran Ayarları'nı açın. Burada Dinamik Yenileme Hızı ayarını bulacaksınız. Bu ayarı kapatın:
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 18 Şubat 2024 #2 Lorien dedi: Hocam ben de FC 24'te bu sorunu yaşıyorum. Bahsettiğiniz ayarı bulamadım acaba tam olarak nerede? Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar-ekran-grafikler-varsayılan grafik ayarlarını değiştir. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Hocam ben de FC 24'te bu sorunu yaşıyorum. Bahsettiğiniz ayarı bulamadım acaba tam olarak nerede? Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar-ekran-grafikler-varsayılan grafik ayarlarını değiştir.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 18 Şubat 2024 #3 Masaüstüne sağ tıklayın ve menüden Görüntü Ayarları'nı seçin. Aşağıdan Gelişmiş Ekran Ayarları'nı açın. Burada Dinamik Yenileme Hızı ayarını bulacaksınız. Bu ayarı kapatın: Artı 0 Eksi Çözüm
Masaüstüne sağ tıklayın ve menüden Görüntü Ayarları'nı seçin. Aşağıdan Gelişmiş Ekran Ayarları'nı açın. Burada Dinamik Yenileme Hızı ayarını bulacaksınız. Bu ayarı kapatın:
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 18 Şubat 2024 #4 Recep Baltaş dedi: Masaüstüne sağ tıklayın ve menüden Görüntü Ayarları'nı seçin. Aşağıdan Gelişmiş Ekran Ayarları'nı açın. Burada Dinamik Yenileme Hızı ayarını bulacaksınız. Bu ayarı kapatın: Genişletmek için tıkla... Hocam bende böyle bir ayar yok. Monitör değil laptop kullanıyorum bu yüzden olabilir mi? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Masaüstüne sağ tıklayın ve menüden Görüntü Ayarları'nı seçin. Aşağıdan Gelişmiş Ekran Ayarları'nı açın. Burada Dinamik Yenileme Hızı ayarını bulacaksınız. Bu ayarı kapatın: Genişletmek için tıkla... Hocam bende böyle bir ayar yok. Monitör değil laptop kullanıyorum bu yüzden olabilir mi?
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 18 Şubat 2024 #5 Lorien dedi: Hocam bende böyle bir ayar yok. Monitör değil laptop kullanıyorum bu yüzden olabilir mi? Eki Görüntüle 20156 Genişletmek için tıkla... Ekrandan grafiklere girip ss atsana bi. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Hocam bende böyle bir ayar yok. Monitör değil laptop kullanıyorum bu yüzden olabilir mi? Eki Görüntüle 20156 Genişletmek için tıkla... Ekrandan grafiklere girip ss atsana bi.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 18 Şubat 2024 #6 volvoseverim dedi: Ekrandan grafiklere girip ss atsana bi. Genişletmek için tıkla... Attım ya hocam görünmüyor mu? Artı 0 Eksi
volvoseverim dedi: Ekrandan grafiklere girip ss atsana bi. Genişletmek için tıkla... Attım ya hocam görünmüyor mu?
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 18 Şubat 2024 #7 Lorien dedi: Attım ya hocam görünmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor hocam. Gelişmiş ekran ayarları kısmının ssi görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Attım ya hocam görünmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor hocam. Gelişmiş ekran ayarları kısmının ssi görünüyor.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 18 Şubat 2024 #8 volvoseverim dedi: Görünmüyor hocam. Gelişmiş ekran ayarları kısmının ssi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Burası mı hocam? Dosya Ekleri 1708283203657.webp 52,8 KB · Görüntüleme: 463 Artı 0 Eksi
volvoseverim dedi: Görünmüyor hocam. Gelişmiş ekran ayarları kısmının ssi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Burası mı hocam?
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 18 Şubat 2024 #9 Lorien dedi: Burası mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam burada bulunması gerekiyor orada bulunmuyorsa ama sizde yok çok garip. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Burası mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam burada bulunması gerekiyor orada bulunmuyorsa ama sizde yok çok garip.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 18 Şubat 2024 #10 Her donanım desteklemiyormuş. Windows'ta monitörünüzde yenileme hızını değiştirme - Microsoft Desteği Windows'ta ekranınızda hareketin nasıl düzgün görüneceğini belirlemek için ekranınızın yenileme hızını nasıl değiştireceğinizi öğrenin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Her donanım desteklemiyormuş. Windows'ta monitörünüzde yenileme hızını değiştirme - Microsoft Desteği Windows'ta ekranınızda hareketin nasıl düzgün görüneceğini belirlemek için ekranınızın yenileme hızını nasıl değiştireceğinizi öğrenin. support.microsoft.com