Değiştirilen üründe aynı sorunu yaşama ihtimali var mı?

Luna1057

Yetkin
Arkadaşlar ben Tab A9 almıştım Amazon'dan fakat ölü pixel çıktığı için iade etmeyi düşündüm ama seçeneklerin arasında aynı ürünle değiştir diye bir seçenek var. Bunu seçersem yeni gelen üründe de sıkıntı çıkabilme ihtimali var mı? Yoksa sadece o cihaz için mi?

Video:

Son düzenleme:
Var neden olmasın?
İade edip başka bir ürünede bakabilirim fakat kılıfını da aldığım için bakmak istemiyorum para boşuna gitmesin diye. İlk defa karşılaşıyorum böyle bir sorunla da. Garantiye göndersem kabul ederler mi? Bir yerde okumuştum tek ölü pixel olunca iade almıyorlarmış diye. Sitenin ismini hatırlamıyorum ama.

Çok nadir olsa da var. Ama hatalı bir ürünü kullanmak yerine yenisini almak mantıklı. Onda da hata çıkarsa onu da değiştirirsin.

Bir de ürünü iade etmek istesem kargo paketi olmadığı için iadeyi alırlar mı yinede? Kargo paketi dediğim Amazon'un kargo için gönderdiği paket.

Bir de ürünü iade etmek istesem kargo paketi olmadığı için iadeyi alırlar mı yine de? Kargo paketi dediğim Amazon'un kargo için gönderdiği paket.

Ürünün kutusu olmasa bile Amazon alabiliyor ürünü ki, kargo paketi istemelerinin imkanı yok sizden, kargo firması hallediyor üzerine yeni adres girişi olacağı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…