M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 9 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar 280 Hz Dell Full HD bir monitör aldım fakat gözümü çok yoruyor parlaklığını da kıstım ama var mı başka yapabileceğim bir şey yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 280 Hz Dell Full HD bir monitör aldım fakat gözümü çok yoruyor parlaklığını da kıstım ama var mı başka yapabileceğim bir şey yardımcı olur musunuz?
Çözüm Doge 10 Ekim 2024 MehmetBey dedi: Mavi ışık filtresi nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da 'Gece Işığı' olarak geçiyor. Windows ayarlarından bulabilirsiniz.
MehmetBey dedi: Mavi ışık filtresi nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da 'Gece Işığı' olarak geçiyor. Windows ayarlarından bulabilirsiniz.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 10 Ekim 2024 #11 Doge dedi: Windows 10'da 'gece ışığı' olarak geçiyor. Windows ayarlarından bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mavi ışık filtresini açtım gözüm rahatladı şu an iyi gibi bir de parlaklığı biraz kıstım. Artı 0 Eksi
Doge dedi: Windows 10'da 'gece ışığı' olarak geçiyor. Windows ayarlarından bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mavi ışık filtresini açtım gözüm rahatladı şu an iyi gibi bir de parlaklığı biraz kıstım.
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.234 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.105 10 Ekim 2024 #12 HDR aktif ise devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. HDR içerik benim de resmen gözlerimi yakıyordu bir ila bir buçuk saatlik kullanımdan sonra. Artı 0 Eksi
HDR aktif ise devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. HDR içerik benim de resmen gözlerimi yakıyordu bir ila bir buçuk saatlik kullanımdan sonra.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 21 Ekim 2024 #13 Arkadaşlar sorunun çözümü Windows'tan gece ışığını açtım kendime göre ayarladım. Artı 1 Eksi