Dell monitörler nasıldır?

Xcharcer

Uzman
Son 1-2 haftadır bir monitör arayışındayım. Bugün gene internette gezinirken bu ürün ilgimi çekti.
Güncel konu bulamadım.
Markanın ürünlerini veya direkt ürünü kullanan arkadaşların düşüncelerini duymayı çok isterim ya da bu fiyat bandında ürün önerebilecek varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Ben bu monitörün 280 hz olanını kullanıyorum. Sanırsam 25 inç idi. Açıkası memnunum fakat IPS panel olmasına rağmen bana niyeyse renkleri biraz soluk gösteriyor gibi geldi. 2. monitör olarak Gigabyte G24F-2 kullanıyorum. O da IPS panel fakat niyeyse ucuz olmasına rağmen renkleri daha canlı gösteriyor.

Ekstra ayar yapmadım, her ikisini de default kullanıyorum belki ondandır. Ama memnun musun diye soracak olursan, evet memnunum. Bildiğim kadarıyla kronik bir arızası da yok.

kısa bi incelemede gördüm renk canlılığı açısından biraz zayıf kalıyormuş hocam sanırım o monitör

Aynı modelin 165 hz olanını kullanıyorum 5 yıldır. Default ayarı biraz soluk evet, %70 parlaklık, %65 kontrast kullanıyorum, gayet canlı tertemiz.

Dell'in genel olarak Dunya genelinde en iyi oldugu konu monitorler. Ozellikle is tarafinda cok daha iyiler ama oyun tarafinda da son yillarda epey ilerlediler. Turkiye'de diger firmalardan bariz ayiran farki servis ve garanti kalitesi. Hemen aksiyon aliyorlar, kullaniciyi cok ugrastirmiyorlar ve genelde degisim yapiyorlar. Bazi modellerde evde servis imkanlari vs. bile var. Ancak elektronik alette belli basli markalar haricinde genelde urun odakli gitmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…