Delux M800 Pro alınır mı?

Mad R ile Rampage'in arasında sanırım sadece 8K polling rate olması var Mad R'ın. Dareu A950 Pro ile tamamen aynı Rampage. Bu fareninde önerildiğini çokça görmüştüm. 300TL fark vermeyip Rampage alacağım sanırım. Hepinize teşekkür ederim. Baska önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Rampage zenith Pro 4K aldım. Çok güzel özellikle bu fiyata 4K çok iyi. Ekrandaki imleçin kaydığını hissediyorum. 4 saat boyunca Battlefield 2042 oynadım ve çok iyiydi. Hiçbir takılma gecikme yok. Kutu içinden çıkan farklı ve daha iyi skatezlerle değistirdim stok gelenler kalitesiz. Rampag'e bende ön yargılıydım ama Dareu A950 Pro 4K ile boyutuna kadar aynı. Tutuşu claw ve fingertip alanlar alabilir, palm tutulmuyor. Objektif bir kullanıcı olarak eski faremden daha iyi ve 1800 TL bandında alınır ve konulara önerebilirsiniz. Marka takıntılığı yapmayalım.

3395 ve 4K ve MCU'su Switchleri sorunlu olmayan bir mouse. Dediğim gibi Dareu A950 Pro ile dongle şekline kadar aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…