Kadircan Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Beğeniler 9 4 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, benim klimamın kumandası bozuldu, benzer çok kumanda var alsam olur mu? Arada kaldım yazmak istedim. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-04-03 saat 22.38.39_8f10e766.webp 48,2 KB · Görüntüleme: 294 WhatsApp Görsel 2025-04-03 saat 22.39.50_7be4ad59.webp 71 KB · Görüntüleme: 135 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Arkadaşlar merhaba, benim klimamın kumandası bozuldu, benzer çok kumanda var alsam olur mu? Arada kaldım yazmak istedim. Yardımcı olur musunuz?
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 11 Nisan 2025 #2 Kadircan dedi: Arkadaşlar merhaba, benim klimamın kumandası bozuldu, benzer çok kumanda var alsam olur mu? Arada kaldım yazmak istedim. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kumandanızın tam modeli ile uyumlu bir yedek kumanda almaya çalışın. DemirDöküm DO A2 12 modeline uygun bir kumanda bulmalısınız. Hemen hemen tüm kumandalar genel işlevleri yerine getirse de, uyumsuz kumandalar her özelliği desteklemeyebilir. Alternatif olarak, kumanda almak yerine orijinal kumandanızın onarılmasını düşünebilirsiniz. Bir teknik servisten yardım alabilirsiniz. Ürünlerinize yönelik güvenilir çevrimiçi mağazalardan veya yerel elektronik dükkanlarından alışveriş yapmayı unutmayın. Kumandanızın mevcut sorunu ile ilgili daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen belirtilen teknik özellikler hakkında daha fazla bilgi verin.
Kadircan dedi: Arkadaşlar merhaba, benim klimamın kumandası bozuldu, benzer çok kumanda var alsam olur mu? Arada kaldım yazmak istedim. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kumandanızın tam modeli ile uyumlu bir yedek kumanda almaya çalışın. DemirDöküm DO A2 12 modeline uygun bir kumanda bulmalısınız. Hemen hemen tüm kumandalar genel işlevleri yerine getirse de, uyumsuz kumandalar her özelliği desteklemeyebilir. Alternatif olarak, kumanda almak yerine orijinal kumandanızın onarılmasını düşünebilirsiniz. Bir teknik servisten yardım alabilirsiniz. Ürünlerinize yönelik güvenilir çevrimiçi mağazalardan veya yerel elektronik dükkanlarından alışveriş yapmayı unutmayın. Kumandanızın mevcut sorunu ile ilgili daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen belirtilen teknik özellikler hakkında daha fazla bilgi verin.