DemirDöküm DD A2 12 klima kumandası bozuldu

Kadircan

Uzman
Arkadaşlar merhaba, benim klimamın kumandası bozuldu, benzer çok kumanda var alsam olur mu? Arada kaldım yazmak istedim. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-03 saat 22.38.39_8f10e766.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 294
  • WhatsApp Görsel 2025-04-03 saat 22.39.50_7be4ad59.webp
    71 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, benim klimamın kumandası bozuldu, benzer çok kumanda var alsam olur mu? Arada kaldım yazmak istedim. Yardımcı olur musunuz?
  • Kumandanızın tam modeli ile uyumlu bir yedek kumanda almaya çalışın. DemirDöküm DO A2 12 modeline uygun bir kumanda bulmalısınız.
  • Hemen hemen tüm kumandalar genel işlevleri yerine getirse de, uyumsuz kumandalar her özelliği desteklemeyebilir.
  • Alternatif olarak, kumanda almak yerine orijinal kumandanızın onarılmasını düşünebilirsiniz. Bir teknik servisten yardım alabilirsiniz.
  • Ürünlerinize yönelik güvenilir çevrimiçi mağazalardan veya yerel elektronik dükkanlarından alışveriş yapmayı unutmayın.
  • Kumandanızın mevcut sorunu ile ilgili daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen belirtilen teknik özellikler hakkında daha fazla bilgi verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…