Alifer

Uzman
C'Deki bütün dosyaları E'ye kopyaladım (evet windows dosyalarını bile, sonra sileceğim). E'ye virüs taraması yapıp C'yi sıfırlamak istiyorum tümden. Windows Defender'la taramıştım kopyalamadan önce, gene de Kaspersky gibi bir şeyle de(deneme sürümü veya ücretsiz olan) tarayayım diyorum E'yi.

C'Deki bütün dosyaları E'ye kopyaladım (evet windows dosyalarını bile, sonra sileceğim). E'ye virüs taraması yapıp C'yi sıfırlamak istiyorum tümden. Windows Defender'la taramıştım kopyalamadan önce, gene de Kaspersky gibi bir şeyle de(deneme sürümü veya ücretsiz olan) tarayayım diyorum E'yi.
Kaspersky veya Malwarebytes olabilir.

Ücretli anti-virüs yazılımlarının çoğu ilk kurulumda belirli bir süre deneme sürümü sağlar. Ücretsiz anti-virüs olarak Kaspersky veya Bitdefender önerebilirim. Sadece tarama amaçlı kullanacaksanız MBAM bakabilirsiniz ama aktif koruma için anti-malware yazılımı önermiyorum.

Deneme sürümü olan, ücretli anti-virüs yazılımına gelecek olursak; Kaspersky, ESET bakabilirsiniz.

C'Deki bütün dosyaları E'ye kopyaladım (evet Windows dosyalarını bile, sonra sileceğim). E'ye virüs taraması yapıp C'yi sıfırlamak istiyorum tümden. Windows Defender'la taramıştım kopyalamadan önce, gene de Kaspersky gibi bir şeyle de(deneme sürümü veya ücretsiz olan) tarayayım diyorum E'yi.

BitDefender Free. Paralılara bedel. Norton Power Eraser, ESET online scanner, Emsisoft emergency kit. Malwarebytes.

Ücretsiz Antivirüs Programı 2023 – Bitdefender Türkiye Total Security ürününü 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Ya da;

Ancak gördüğüm kadarıyla siz tarama yapmak için Anti-Virüs arıyorsunuz. Bunun için illa Anti-Virüs'e gerek yok. Bağımsız tarama araçları var. Spoiler içine bırakıyorum hepsini.

Normalde paralıya bile gerek yok programların ücretsiz sunduğu kurulumsuz sadece tarama amaçlı Anti-Virüsler ile de taratabilirsiniz:
Kurulumsuz, sadece tarama amaçlı ve tamamen ücretsiz olan kurulumsuz tarayıcılar:

Free Antivirus 2024 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install (Bu kurulumlu ancak MalwareBytes'ın da hem ücretsiz hem paralı sürümü bulunuyor. Ücretsiz sürümünde sadece tarama yapabiliyorsunuz, paralı sürümünde de ekstra Gerçek Zamanlı Koruma gibi özellikler bulunuyor. Paralı sürümünün 14 gün deneme süresi var. Ancak önerim Free sürümünü kurup hemencicik diskinizi taramanız.)

Bunlar da Deneme sürümü bulunduran (bazılarının Free'si de var) ve Paralı sürümünde de (bazılarının Free sürümünde de) gerçek zamanlı koruması da bulunan programlar:
AVG Free Antivirus İndir | Virüsten Korunma Yazılımı (Bu ücretsiz içinde çok fazla işinize yarayabilecek özellik var, ücretsiz olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarıyor.)
Bu da AVG'nin İnternet Security paketinin deneme sürümü:AVG Internet Security | Çevrim İçi Koruma | Ücretsiz Deneme
ESET:ESET NOD32 Antivirüs'ü indirin
Bitdefender Free ve İnternet Security denemesi: İnternet Security:Ücretsiz Internet Security – Bitdefender Türkiye
Free:Bitdefender Free Antivirus for Windows - Download Software

Kaspersky Free ve Plus deneme sürümü:
Plus denemesi:Kaspersky Plus indirin | Kaspersky
Free:Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Bu araçlardan istediklerinizle tarayabilirsiniz.💓

Ücretsiz virüs ve zararlı program kaldırma aracı olan Norton Power Eraser'ı indirin ve çalıştırın

Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.
Detaylı güzel yazmışsınız hocam ellerinize sağlık ama şurada kendi fikrimi beyan etmek istiyorum. NPE son kullanıcıya çok önerilmemeli veya denetim altında kullanılmalı biraz agresif bir yazılım.