Merhaba arkadaşlar.
Benim de başıma gelen olayları anlatmak isterim. DenizBank ve Garanti Bankası yüzünden bir sürü olay geldi başıma. Borcum vardı DenizBank'a 150 bin TL, Garanti Bankası'na 100 bin TL borcum var.
Ödeyemedim, yeni işten çıktığımdan dolayı ödeyemedim telefon numaramı sızdırdılar. 0312-0850 ve 0212'li, bazen de normal 0532'li numaralar arıyor, onlar da konuşmuyor. Telefon numaramı yeni aldım turkcellden ailem dışında numaramı bilmiyor.
Ben de konuşmayınca 5 saniye sonra kapatıyorlar. Bunu neden yapıyorlar biliyorum; benim konuşmamı bekliyorlar. Alo bile desem belki konuşurum, sesimi klonlarlar, kopyalayıp sesimi değiştirip "evet" kelimesine çevirip görüyorum. İnternette İmamoğlu'nun sesini bile sanki kendisi gerçekten konuşuyor gibi yapabiliyorlar. Bankalardan adıma her türlü şebekeyi yaparlar. Günde 50 farklı numaradan arıyorlar, engelliyorum birini, diğer numara arıyor. Belki 1 gün içinde 20 tane numara engelliyorum. Bu kadar fazla numarayı nereden buluyorlar anlamış değilim. Başka 0312 veya 0850 numara arıyor. Ben bunlara en sonunda arayıp sağlam bir söveceğim. Nasıl telefon numaramı benden habersizce, KVKK'ye bakmadan, hukuka bakmadan internete yayarsınız? O telefon numaramı yayanı bulursam var ya, neyse buradan daha devamını yazamayacağım. Tam da işe girme arifesindeyim, kimseye telefonu açamıyorum, ciddi mağdurum.