DenizBank ve Garanti Bankası rezillikleri: Telefon numaramı sızdırdılar!

Merhaba arkadaşlar.

Benim de başıma gelen olayları anlatmak isterim. DenizBank ve Garanti Bankası yüzünden bir sürü olay geldi başıma. Borcum vardı DenizBank'a 150 bin TL, Garanti Bankası'na 100 bin TL borcum var.

Ödeyemedim, yeni işten çıktığımdan dolayı ödeyemedim telefon numaramı sızdırdılar. 0312-0850 ve 0212'li, bazen de normal 0532'li numaralar arıyor, onlar da konuşmuyor. Telefon numaramı yeni aldım turkcellden ailem dışında numaramı bilmiyor.

Ben de konuşmayınca 5 saniye sonra kapatıyorlar. Bunu neden yapıyorlar biliyorum; benim konuşmamı bekliyorlar. Alo bile desem belki konuşurum, sesimi klonlarlar, kopyalayıp sesimi değiştirip "evet" kelimesine çevirip görüyorum. İnternette İmamoğlu'nun sesini bile sanki kendisi gerçekten konuşuyor gibi yapabiliyorlar. Bankalardan adıma her türlü şebekeyi yaparlar. Günde 50 farklı numaradan arıyorlar, engelliyorum birini, diğer numara arıyor. Belki 1 gün içinde 20 tane numara engelliyorum. Bu kadar fazla numarayı nereden buluyorlar anlamış değilim. Başka 0312 veya 0850 numara arıyor. Ben bunlara en sonunda arayıp sağlam bir söveceğim. Nasıl telefon numaramı benden habersizce, KVKK'ye bakmadan, hukuka bakmadan internete yayarsınız? O telefon numaramı yayanı bulursam var ya, neyse buradan daha devamını yazamayacağım. Tam da işe girme arifesindeyim, kimseye telefonu açamıyorum, ciddi mağdurum.

Son düzenleme:

Borcun var diye sızdırdıklarını sanmıyorum. Çünkü beni de böyle numaralar arıyor. Borcumda yok.

...yeni işten çıktığımdan dolayı telefon numaramı sızdırdılar.

Bu konu hukuken başına iş açabilir bu arada. Öncelikle bir iddia ortaya atıyorsun, kesin biçimde kanıtlayamazsan daha da başını ağrıtırlar.

Bu bir din kültürü öğretmeninin ahireti anlatmasına benziyor. Gidip görmedi, ama biliyor ve kesinmiş gibi anlatıyor.

Bu arada beni de arıyorlar. Türkiye'de veri güvenliğine dair bir şey yok, bankadan kaynaklı bir durum değildir o ve herhangi bir siteden bile sızdırılmış olabilir.

Hocam numarayı yeni aldım Turkcell'den ve hiçbir siteye daha girmedim bile sadece banka uygulamalarına kayıt yaptırdım 1 aydır ve sadece annem babam ailem biliyor başka kimseye numaram yok ki.
Borcun var diye sızdırdıklarını sanmıyorum. Çünkü beni de böyle numaralar arıyor. Borcumda yok.
Hocam bankaların ne kadar kurnaz ve kötü olduklarını bir bilseniz borca bile bakmazlar onlar sadece kredi kartı veya avans hesap açtırmak için 50 takla atarlar ben kendi numaramı yeni aldım Turkcell den ve hiçbir siteye daha girmedim bile sadece banka uygulamalarına kayıt yaptırdım 1 aydır ve sadece annem babam ailem biliyor başka kimseye numaram yokki

DenizBank asla kullanmayın zamanında toplu paramı yedi.

Vallahi borcumu kapatıp bu bankadaki kredi kartları ve hesapları kapatacağım tamamen ilişiğimi kesicem birdaha da Denizbank kullanmam.

Bu, yaymak değil; her bankanın anlaştığı veya kendi içinde borcu olan kişiyi açana kadar veya borcunu ödeyen kadar ararlar. Yani bunlar bir şirket ile anlaşıp sürekli sizi aratıyor, engellemeniz yetmez.

Bu, yaymak değil; her bankanın anlaştığı veya kendi içinde borcu olan kişiyi açana kadar veya borcunu ödeyen kadar ararlar. Yani bunlar bir şirket ile anlaşıp sürekli sizi aratıyor, engellemeniz yetmez.

Aynen bende tam olarak böyle düşünmüştüm bir şirket ile anlaşıyorlar 1 hafta önce borcun bir kısmını yani minimum tutarını ödedim artık ne arayan ve ne soran mis gibi Allah'a şükür kafa rahat

Aynen bende tam olarak böyle düşünmüştüm 1 hafta önce borcun bir kısmını yani minimum tutarını ödedim artık ne arayan ve ne soran mis gibi Allah'a şükür kafa rahat
Asgari ödemeyin bence zararlı, siz oluyorsunuz çünkü faiz ödüyorsunuz, ana borç değil. İmkanın varsa en erken zamanda kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…