DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 19 Haziran 2024 #1 Esenlikler. Sivil ve askeri denizcilik alanında yazılar yazmak istiyorum ama bunların konu dışında yayınlanmasını pek istemiyorum. Denizcilik alanında eğitim gören ya da denizciliğe ilgisi olanlar için bir başlık oluşturulabilir. Bu kadardı, teşekkürler Artı 18 Eksi
Esenlikler. Sivil ve askeri denizcilik alanında yazılar yazmak istiyorum ama bunların konu dışında yayınlanmasını pek istemiyorum. Denizcilik alanında eğitim gören ya da denizciliğe ilgisi olanlar için bir başlık oluşturulabilir. Bu kadardı, teşekkürler
kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 19 Haziran 2024 #2 Güzel olabilir, deniz hayatı, hobiler hakkında da güzel yazılar yazılabilir. Ben artılıyorum. Aklımda birkaç yazı fikiri var.
Güzel olabilir, deniz hayatı, hobiler hakkında da güzel yazılar yazılabilir. Ben artılıyorum. Aklımda birkaç yazı fikiri var.
tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.200 19 Haziran 2024 #3 Evet güzel olur.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 19 Haziran 2024 #4 Güzel olur. Zamanında çok kafa yordum, sivil denizcilik için paylaşım yapabilirim aslinda.
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 19 Haziran 2024 #5 Artıladım. NFT kategorisinden daha işlek ve faydalı olur büyük ihtimalle. DarthGorsoy dedi: Sivil ve askeri denizcilik alanında yazılar yazmak istiyorum ama bunların konu dışında yayınlanmasını pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kategorisi olan bazı konuları bile tutup "Konu Dışı" kategorisine atıyorlar, bununla ilgili de hassasiyet lazım aslında. Birdenbire aklıma geldi.
Artıladım. NFT kategorisinden daha işlek ve faydalı olur büyük ihtimalle. DarthGorsoy dedi: Sivil ve askeri denizcilik alanında yazılar yazmak istiyorum ama bunların konu dışında yayınlanmasını pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kategorisi olan bazı konuları bile tutup "Konu Dışı" kategorisine atıyorlar, bununla ilgili de hassasiyet lazım aslında. Birdenbire aklıma geldi.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 19 Haziran 2024 #6 Leclerc dedi: Kategorisi olan bazı konuları bile tutup "Konu Dışı" kategorisine atıyorlar, bununla ilgili de hassasiyet lazım aslında. Birdenbire aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Açtığım bazı konuların konu akışına çıkmaması normal mi?
Leclerc dedi: Kategorisi olan bazı konuları bile tutup "Konu Dışı" kategorisine atıyorlar, bununla ilgili de hassasiyet lazım aslında. Birdenbire aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Açtığım bazı konuların konu akışına çıkmaması normal mi?
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 19 Haziran 2024 #7 DarthGorsoy dedi: Açtığım bazı konuların konu akışına çıkmaması normal mi? Genişletmek için tıkla... Bazı kategoriler için evet, mesela "Müzik Köşesi". Öyle ayarlandı.
DarthGorsoy dedi: Açtığım bazı konuların konu akışına çıkmaması normal mi? Genişletmek için tıkla... Bazı kategoriler için evet, mesela "Müzik Köşesi". Öyle ayarlandı.
Hiken Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 446 Beğeniler 428 19 Haziran 2024 #8 Güzel olur, belki aramızda kaptanlar, gemi adamları, deniz hukukçuları da vardır. Faydalı bilgi alış verişleri yapılabilir.
Güzel olur, belki aramızda kaptanlar, gemi adamları, deniz hukukçuları da vardır. Faydalı bilgi alış verişleri yapılabilir.