Denuvo korumasının sonuna geliyor olabiliriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SadeceEfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
  • Etiketler Etiketler
    denuvo
70 dolara 400 saat gömmüşsün daha ne istiyorsun be?
Oyunu satmak istiyorum, para yok. 98TL'ye aldım ayrıca, Teşekkürler 2022 Steam TL kuru. Fizikselden Dijitale tamamen geçmeseydik keşke, eskiden PC lerde bile takas kültürü vardı. COD MW le GTA 4 falan takaslardık.

Bütün oyunlar online olacak yaş doğrulaması bahane edilerek, ne korsan oynanabilecek ne de kimliksiz girilebilcek. Sen Iran'da oynasan bile kimliğinle parmak izinle vs. doğrulayacaksın öyle oynayacaksın.
Devasa sunucular gerekmez mi? Denuvo anlaşmasından bile pahalıya patlar herkes yapamaz gibi.

Yani hypervisor de Vanguard da aynı seviyede çalışıyorlar. 2'si de kernel düzeyine iniyor. Vanguard kullanan birinin hypervisor kullanmasında bir risk olduğunu ben düşünmüyorum ki zaten hypervisorun erişeceği veriler halihazırda Tencent'in elindedir.

Eğer hypervisor yöntemi standart olursa Linux kullanıcıları için gerçekten çok kötü olur. Parası olmayan Linux kullanıcıları hiçbir oyunu oynayamaz. Mecburen dual boot yapmaları gerekebilir.

@D4C, kardeşim 21 yaşındaymışsın neyi takasladın ya?

2001'liyim hocam Techolay'a 4'lü girmişim. 12 yaşımda falandım herhalde, PC'nin kaldırmadığı oyunları takaslardım. Takasladığım oyunlar da kaldırmazdı, herhangi bir PC'nin herhangi bir oyunu açabileceğini sandığım zamanlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…