F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 6 Mayıs 2026 #21 Her şeyi korsan oynayıp övünenler için bitebilir ama benim gibi orijinal alıp oynayan biri farketmiyor.
Her şeyi korsan oynayıp övünenler için bitebilir ama benim gibi orijinal alıp oynayan biri farketmiyor.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Beğeniler 591 Yer Balıkesir 6 Mayıs 2026 #22 Farid dedi: Her şeyi korsan oynayıp övünenler için bitebilir ama benim gibi orijinal alıp oynayan biri fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalı ya öğrenci olduğumdan yoksa kesinlikle orijinal oyundan yanayım dertsiz tasasız.
Farid dedi: Her şeyi korsan oynayıp övünenler için bitebilir ama benim gibi orijinal alıp oynayan biri fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalı ya öğrenci olduğumdan yoksa kesinlikle orijinal oyundan yanayım dertsiz tasasız.
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 6 Mayıs 2026 #23 SadeceEfe dedi: Hocam çok pahalı ya öğrenci olduğumdan yoksa kesinlikle orijinal oyundan yanayım dertsiz tasasız. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir oyunu tam fiyattan almıyorum. Güzel indirime düşünce alıyorum. Ama hevesi daha fazla olan varsa paylaşımlı hesap da iyi bir seçenek.
SadeceEfe dedi: Hocam çok pahalı ya öğrenci olduğumdan yoksa kesinlikle orijinal oyundan yanayım dertsiz tasasız. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir oyunu tam fiyattan almıyorum. Güzel indirime düşünce alıyorum. Ama hevesi daha fazla olan varsa paylaşımlı hesap da iyi bir seçenek.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Beğeniler 591 Yer Balıkesir 6 Mayıs 2026 #24 Farid dedi: Ben hiçbir oyunu tam fiyattan almıyorum. Güzel indirime düşünce alıyorum. Ama hevesi daha fazla olan varsa paylaşımlı hesap da iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hocam?
Farid dedi: Ben hiçbir oyunu tam fiyattan almıyorum. Güzel indirime düşünce alıyorum. Ama hevesi daha fazla olan varsa paylaşımlı hesap da iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hocam?
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 6 Mayıs 2026 #25 SadeceEfe dedi: O nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Itemsatış gibi sitelerde 25-30 TL'ye offline Steam hesapları satıyorlar. Alıyorsunuz, hesabın ismini, şifresini veriyor satıcı ve oyunu oynuyorsunuz.
SadeceEfe dedi: O nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Itemsatış gibi sitelerde 25-30 TL'ye offline Steam hesapları satıyorlar. Alıyorsunuz, hesabın ismini, şifresini veriyor satıcı ve oyunu oynuyorsunuz.