Denuvo, Voices38'e kancayı taktı

Mordor Kumpircisi 60

Başarılı
Kopya koruma yazılımları geliştiren Avusturyalı şirket Denuvo, son dönemde oyunlardaki DRM korumasını alt ederek adını duyuran ''Voices38'' cracker grubuna karşı ABD'de dava açmış ve 26 oyundaki koruma sistemini devre dışı bıraktığı için maddi tazminat talep etmiş.

Ayrıca mahkemeden Denuvo DRM kopya koruma sisteminin daha fazla kurcalanmasını engelleyecek bir mahkeme kararı talep etmiş

Benim yorumlamam; biz koskoca Denuvo olarak bir cracker grubu ile baş edemiyoruz bari topu mahkemeye atalım da çözümü hukuki yollarda arayalım

Kaynak: https://www.tomshardware.com/video-...-anti-tamper-protections-bypassed-in-26-games

Ben kendi sistemimi kırılamayacak hale getiremiyorum, hem de kendimi oyunlarınız kırılmayacak diye pazarladığım halde. Siz de bu adamı içeri atın ben de rahat rahat sistemimi satayım.

Ben kendi sistemimi kırılamayacak hale getiremiyorum, hem de kendimi oyunlarınız kırılmayacak diye pazarladığım halde. Siz de bu adamı içeri atın ben de rahat rahat sistemimi satayım.
Sen git firmalardan milyonlarca dolar para al, ama şu işe bak ki koskoca Denuvo, cracker grubuyla teknik olarak baş edemeyince soluğu mahkemede alsın. Şu gelişmeden sonra Denuvo imajını nasıl koruyacak merak ediyorum.

Kimse baş edemez yapay zeka ile; artık ben bile kendi evimde crack yapıyorum programlar için.

Adam gibi fiyattan satın herkes alsın.
En baba oyun 10 dolar olsun. Milyarlarca kullanıcı 10 dolardan alsa zaten zenginsin.

Korsanı bu gidişle zor bitirirsiniz.
Hicbir oyunu satin almak zorunda degilsin, oyunlar hayatini etkilemiyor. Korsan oynamak isteyene lafim yok ama "pahali satmasinlar o zaman" demek yaptiginiz seyi mesrulastirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…