Depolama alanını dolduran ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WindowsDelisi1939
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 128
Arkadaşlar,
benim bilgisayarımda yaklaşık 230 GB var. 40 GB'sini Windows harcadı diyelim, kaldı 190 GB. Genshin Impact kurulu 118 GB oyun, kaldı geriye 72 GB. 28 GB'yı da Valorant'a verdim.
Geride 40-50 GB arası boş alanım olmalı, değil mi?
%temp% temp prefetch recent ve windowsupdate kalıntıları gibi dosyaları sildim, Disk Temizleme aracından sistem dosyalarını temizlemeyi seçtim, videolar vb. yerlerde dosya yok, üstüne başka hiçbir uygulama yok.
Program Files'dan ve Program Dosyaları (x86)'dan kalıntıları siliyorum uygulamaların, veya %appdata% üzerinden bazı kullanamadığın uygulamaların veya yükleyip sonra sildiğim oyunların kalıntılarını siliyorum.
Ama bilgisayarda 40-50 GB olması gereken yerde:
11 GB boş yer kaldı.
Kafayı yiyorum! YouTube'dan araştırıyorum, geçici dosya temizliyorum, PC'de Valorant ve Genshin dışında uygulama yok, ama geri kalan 30-40 GB nerede? Normalde PC'de?

Lütfen yardımcı olun!
~İşletim Sistemi; Windows 10 22H2 build.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar az depolama kulanma Vista zamanı 3 5 GB alanla kafayı yedim 1TB yap yarısı sisteme yarısı oyuna gidier. Belki programlar kuruludur.

Google Chrome, Edge ve varsa diğer tarayıcılarda en az 4-5 GB veri tutuyor onları da hesaba kat. Google Chrome Revo Uninstaller benzeri bir program ile tüm kalıntılarıyla birlikte silmeyi dene bakalım ne kadar yerin açılacak?

WinDirStat kurarark bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…