Deprem konutları Sahibinden'e koyuldu!

Sacma sapan şeyler yazıyorsunuz arkadaş bilmeden etmeden. Deprem bölgesinde yaşayıp evini kaybeden ve başka şehre/eve taşınan insan verilen evi ne yapacak? Ya kiraya verecek ya satacak yani illa orada yaşayacak diye bir kural yok ya. Bu internet ortamında 10-12 yaşındaki çocukların her şeyi bilir tavırları beni delirtiyor arkadaş. Bezini biberonunu bırakan buraya damlıyor.

Yazık günah hiç utanmanız arlanmanız yok mu? Depremzedelere yapılacak ve teslim edilecek konutlar nasıl olur da kiraya çıkar? Akıl kârı iş değil. Deprem konutları artık Sahibinden'de!

Eski evinin yerine yapıldı, istediğini yapar. Siz eskiden kiraya verdiğiniz ev devlet denetimsizliği ve müteahhit'in müthiş aklı yüzünden yıkılsaydı ve üstüne para vererek böyle bir ev sahibi olsaydınız, ne yapardınız?

Parayla aldılar ve istediklerini yapabilirler. Sonuçta para verdiler. Ne yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Devlet parasını her türlü alır her şeyden. Bedava bir şey vermez.

Yazık günah hiç utanmanız arlanmanız yok mu? Depremzedelere yapılacak ve teslim edilecek konutlar nasıl olur da kiraya çıkar? Akıl kârı iş değil. Deprem konutları artık Sahibinden'de!

Adamın kendi evi. Sana mı soracak?

Adamın kendi evi. Sana mı soracak?
Sakin olun hocam nedir bu sizdeki sinir? Ben Twitter'daki yapılan yorumlardan baz alarak yorum yaptım. Bu kiraya verilen konut devletin kendisi olabilir mi? Tarikata para gidiyor olabilir mi? Suriyeli ve afgan'ın olabilir mi? Bu açıdan bakın yoksa herkesin kendi evi istediğini tabii ki yapar. Fakat deprem konutları teslim edildiği Ev'de bayraklar yere atıldı bunun depremzede yaptığı kesin mi? Tabii ki hayır Suriyeli olabilir Afgan olabilir. Adıyaman'da yapımı tamamlanan deprem konutlarındaki Türk bayraklarını çıkarıp yere attılar | VİDEO İZLE
Videosunu gördüm alırken Türk bayraklarını yere atıyorlardı, doğu adam olmaz.
Aynen öyle suriyeli ve afganların yaptığını düşünüyorum başkası olamaz bence! Adıyaman'da yapımı tamamlanan deprem konutlarındaki Türk bayraklarını çıkarıp yere attılar | VİDEO İZLE

Bize veya başkasına sorma zorunluluğu yok. Böyle olaylar kirayı yükseltmekten öteye gitmez. Sen nasıl ki bunu yazabiliyorsan, aynı şekilde bunu da eleştirme veya soru yöneltme hakkına sahibiz.
Hocam Devlet'in kendisi vermiş bile olabilir tarikatlara para yardımı yapma amaçlı gibi veya Suriyeli ve Afgan'ların bile olabilir gerçek depremzedelerin kiraya verdiklerini asla düşünmüyorum. Verseler bile helali hoş olsun fakat arkasında bir çırpan olması'da büyük olası.

Benim aklıma ihtiyacı olmayan tarikat üyeleri veya siyasi bağlantısı olan kişiler geldi. Mülteci olsa ilana koymaz. Kendi gruplar arasından kiraya verirdi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…