Deprem konutları Sahibinden'e koyuldu!

Benim aklıma ihtiyacı olmayan tarikat üyeleri veya siyasi bağlantısı olan kişiler geldi. Mülteci olsa ilana koymaz. Kendi gruplar arasından kiraya verirdi diye düşünüyorum.
Mülteciler olsa piyasayı elinde tutmak için ucuza verirdi.

@Falconpolat
@Sensei

Komik olan nedir acaba? AlayınaGider hocam bal gibi haklı.
Haklı olan kısım neresi?
Çok sağ ol değerli kardeşim Ronaldo ve ayrıca sevgili lorrien haklıyım veya haksızım sizin fikriniz saygı duyarım fakat bu Ev'leri devlet bile kiraya verebilir tarikatlara para filan amaçlı veya Suriyeli Afganlar bile verebilir ben gerçek depremzedelerin kiraya vereceğini asla düşünmüyorum ha Veriyorsa'da helali hoş olsun fakat bu olayın arkasın'da bir çıpan çıkma olasılığı yüksek.

Fazla komplo teorisi izlemişsin. Böyle bir şeyin olması ihtimali de olabilir ancak ben pek olası görmüyorum.

Fazla komplo teorisi izlemişsin. Böyle bir şeyin olması ihtimali de olabilir ancak ben pek olası görmüyorum.
Tamam fakat bir anda sinirlenip ahkam Kesmek'te hoş değil bir insanın fikrine saygı duymak gerekir.

Tamam fakat bir anda sinirlenip ahkam Kesmek'te hoş değil bir insanın fikrine saygı duymak gerekir.
Ahkam kesmekle alakası yok? Sen sanki "neden bu evleri satıyorlar" havasında yazmışsın ben de ona göre cevap verdim.

İfadeler: 995
Açıklamasını yapayım, Elazığda bizzat halam kentsel dönüşüm yaptırıyordu evine, hala yapılmamıştı ama parasını vs vermişti. Deprem olunca oturduğu evden de 2. olarak deprem konutu hak kazandı. Bunun gibi çok insan var. Ayrıca devlet bedavaya veriyor sanmayın, ABD olsa bile bu mümkün değil. Parasını veriyorlar zaten istediklerini yapma hakları var.

Ne boş konusuyorsun be kardeşim. Devlet yapmış, devlet etmiş. Sen devleti adam mi zannediyorsun, işi gücü yok ev mi kiraya verecek Sahibinden de?

Üstte açıklama var. Kentsel dönüşüm evi hazır olmadığı ve eski evinde de oturduğu için bu durumlar mümkün.

Başka şehre taşınma imkanı olup depremzede konut kurasına katılmak etik değil bence konteynerda kalıp evinin yapılmasını bekleyen insanlar var.

Ne boş konusuyorsun be kardeşim. Devlet yapmış, devlet etmiş. Sen devleti adam mi zannediyorsun, işi gücü yok ev mi kiraya verecek Sahibinden de?
Neden tartışma yaratmak için böyle sinirli davranıyorsunuz anlam veremedim orada tek devlet dememişim mültecilerden'de bahsetmisim ayrıca depremzede konutların'daki birkaç olaya bir göz atın isterseniz ne demek istediğimi net anlayacaksınız. Ayrıca satan kiraya verene ahkam kesmedim verebilir vermeyebilir herkesin kendi evi fakat olayın arkasın'da bir bit yeniği olabilir. Adıyaman'da yapımı tamamlanan deprem konutlarındaki Türk bayraklarını çıkarıp yere attılar | VİDEO İZLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…