deavense Çalışkan Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 47 Beğeniler 37 16 Mart 2024 #1 Dermomarket.com | Online Güvenilir Kozmetik Marketi Buradan kendime bir iki şey alacağım. Güvenilir mi bilmiyorum, bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
Dermomarket.com | Online Güvenilir Kozmetik Marketi Buradan kendime bir iki şey alacağım. Güvenilir mi bilmiyorum, bilginiz var mı?
Çözüm Ü ÜçyüzGoneBeş 16 Mart 2024 Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri
Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 16 Mart 2024 #2 Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri
KS KS deavense Çalışkan Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 47 Beğeniler 37 16 Mart 2024 #3 Silinen üye dedi: Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
9 972 Deneyimli Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Makaleler 2 Çözümler 4 Beğeniler 412 16 Mart 2024 #4 Silinen üye dedi: Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri Genişletmek için tıkla... Yalnız gözden kaçırmamak lazım; Bir işletmenin ETBİS’e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodun bulunması, bu işletmenin ve alışveriş web sitesinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını GARANTİ ETMEZ. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhaba, Sitenin en altına inerseniz ETBİS ve Güven Damgası'nda kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Güvenilir duruyor. Güven Damgası www.dermomarket.com - Site Bilgileri Genişletmek için tıkla... Yalnız gözden kaçırmamak lazım; Bir işletmenin ETBİS’e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodun bulunması, bu işletmenin ve alışveriş web sitesinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını GARANTİ ETMEZ. Genişletmek için tıkla...
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 16 Mart 2024 #5 972 dedi: Yalnız gözden kaçırmamak lazım; Genişletmek için tıkla... Biliyorum orayı ancak Güven Damgası her sitede yok. Artı 0 Eksi
972 dedi: Yalnız gözden kaçırmamak lazım; Genişletmek için tıkla... Biliyorum orayı ancak Güven Damgası her sitede yok.
9 972 Deneyimli Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Makaleler 2 Çözümler 4 Beğeniler 412 16 Mart 2024 #6 Silinen üye dedi: Biliyorum orayı ancak Güven Damgası her sitede yok. Genişletmek için tıkla... Zaten firma Trendyol gibi aracı sitelerde de satış yapıyor, sorun yok. Sadece ETBİS'e kayıtlı olan siteler için söyledim Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Biliyorum orayı ancak Güven Damgası her sitede yok. Genişletmek için tıkla... Zaten firma Trendyol gibi aracı sitelerde de satış yapıyor, sorun yok. Sadece ETBİS'e kayıtlı olan siteler için söyledim
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.480 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 16 Mart 2024 #7 2 kere alışveriş yaptım güvenilir. Artı 0 Eksi