Bütçe
5000
Yer
İzmir
Merhaba bütçem 4-5K arası. Oyun vs istemiyorum sadece YouTube ve film izlemek için alacağım. Yani 64 GB olması vs de sorun yaratmaz.

Tek istediğim film izleyeceğim zaman üzmesin, şarjı da iyi gitsin. Dolma hızı önemli değil verdiği ekran süresi önemli.

Maksimum 6K yaparım bütçeyi ama o da zor. 60Hz olması da pek umrumda değil dediğim gibi sadece YouTube ve film.

Merhaba bütçem 4-5k arası. Oyun vs istemiyorum sadece YouTube ve film izlemek için alacağım. Yani 64 GB olması vs de sorun yaratmaz.

Tek istediğim film izleyeceğim zaman üzmesin, şarjı da iyi gitsin. Dolma hızı önemli değil verdiği ekran süresi önemli.

Maksimum 6K yaparım bütçeyi ama o da zor. 60Hz olması da pek umurumda değil dediğim gibi sadece YouTube ve film.

Bunu alın geçin o zaman.
Eğer tablet büyük olsun dersen.
Bu arada ders demişsin, eğer not vs alma düşüncen varsa düşünme bu tabletlerde.

Merhaba bütçem 4-5K arası. Oyun vs istemiyorum sadece YouTube ve film izlemek için alacağım. Yani 64 GB olması vs de sorun yaratmaz.

Maksimum 6K yaparım bütçeyi ama o da zor. 60Hz olması da pek umrumda değil dediğim gibi sadece YouTube ve film.
GBox ile çözülüyor Youtube vs.
Bütçe çıkarsa da: https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-matepad-11-5-6-gb-128-gb-fiyati,895643430.html

MatePad SEnin işlemcisi bayağı zayıf hocam. Değmez.
Eğer MatePad 11.5'e çıkarsa çok iyi olur.
Ayrıca gbox yerine Aurora Store+MicroG ikilisi iyi olur.

Bunu alın geçin o zaman.
Not düşüncem yoktu. Bu tablete bakıyordum baya fiyatı uygun geldi.

Tab A9 için dedim.
Bütçe çıkmaz hocam oralara Tab A9 veya A11'e göre nasıl?

Bunu alın geçin o zaman.
Not düşüncem yoktu. Bu tablete bakıyordum baya fiyatı uygun geldi.

Tab A9 için dedim.
Bütçe çıkmaz hocam oralara Tab A9 veya A11'e göre nasıl?