Dershane değiştirmeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seunggi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 79
  • Etiketler Etiketler
    dershane

Seunggi

Becerikli
Yer
Manisa
Fen: En az 15 net
Türkçe: En az 16 net
Matematik: 6-11 net
İngilizce: 10 net
İnkılap ve Din: 9 net

Matematik hocasıyla aramda tatsızlık yaşandı. Zaten dershane belediyenin, hoca beni görmezden geliyor, soru soramıyorum. Denemelerde en az 360 puan alıyorum, 460-435 puan yapmak istiyorum. Çalışsam olur mu? Dershane değiştirmeli miyim? Hoca beni bayağı görmezden geliyor.

Fen: En az 15 net
Türkçe: En az 16 net
Matematik: 6-11 net
İngilizce: 10 net
İnkılap ve Din: 9 net

Matematik hocasıyla aramda tatsızlık yaşandı. Zaten dershane belediyenin, hoca beni görmezden geliyor, soru soramıyorum. Denemelerde en az 360 puan alıyorum, 460-435 puan yapmak istiyorum. Çalışsam olur mu? Dershane değiştirmeli miyim? Hoca beni bayağı görmezden geliyor.
Özel dershanelere gitsen daha iyi olur. Biraz daha çalışırsan istediğin puanlara ulaşabilirsin.

Bence hoca mı sizi görmezden geliyor yoksa siz mi kendinizi görmezden geldirdiniz bunu düşünmelisiniz. Bir tatsızlık yaşandıysa gidip hocam kusura bakmayın böyle böyle oldu diye aranızı düzeltip sonra da sorularınızı sormaya devam edebilirsiniz diye düşünüyorum. Her tartışma da iş, okul, dershane değiştirecek olsak oho...

Bence hoca mı sizi görmezden geliyor yoksa siz mi kendinizi görmezden geldirdiniz bunu düşünmelisiniz. Bir tatsızlık yaşandıysa gidip hocam kusura bakmayın böyle böyle oldu diye aranızı düzeltip sonra da sorularınızı sormaya devam edebilirsiniz diye düşünüyorum. Her tartışma da iş, okul, dershane değiştirecek olsak oho...

Hocam Instagram'sını bile buldum özür de diledim falan işe yaramadı bende artık uğraşmak istemiyorum. Zaten pek de verim alamıyor gibiydim.

Dostum aslında 2 şansın var;
Birincisi hırs yapıp kendin evde internetten hocalarla takviye edip netlerini arttırarak seni görmezden gelen hocanı şaşırmak ve pişman etmek.
İkincisi ise bırakıp kendini rahat hissedeceğin başka bir dershaneye geçmek. Bu seçenekte ekonomik durum önemli tabii.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt