Dersler için tablet önerisi

Qilin

Uzman
Merhaba, üniversitede dersler için tablet arıyorum. Maddi durumumuz şu an kötü bazı sebeplerden. A9+ alıp düz herhangi bir kalem alsam yanında iş yapar mı? Tab S6 Lite almak istemiyorum. MatePad SE 11 de HarmonyOS 2.0 var ve çok eski kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

A9 Plus yerine Tab S6 Lite almanı öneririm. Tab A9 Plus'ta kalem desteği yok.
Eğer eğitim indirimden yararlanırsan MatePad 11.5 2024 ve kalemi eğitim indirimiyle 9K ya alırsın.
Ayrıca maksimum bütçe nedir?

Eğer eğitim indirimden yararlanırsan MatePad 11.5 2024 ve kalemi eğitim indirimiyle 9K ya alırsın.
Maksimum 10k olur herhalde hocam belki o kadar bile olmayabilir. Şehir dışında olduğundan bütçe yetmiyor. Kayıt döneminden sonra samsungun öğrenci indirimli tabletlerine bakıcam.

Maksimum 10k olur herhalde hocam belki o kadar bile olmayabilir. Şehir dışında olduğundan bütçe yetmiyor. Kayıt döneminden sonra Samsung'un öğrenci indirimli tabletlerine bakacağım.

Samsung'un eğitim indirimi sayfasında yalnızca telefonlarda indirim gördüm.
Max 10k ise MatePad 11.5 2024 ya da 2025 bakın.
En ucuz kalem destekli tablet almak şart. Bunlarda MatePad 11.5 2024 ile Tab S6 Lite.

Maksimum 10k olur herhalde hocam belki o kadar bile olmayabilir. Şehir dışında olduğundan bütçe yetmiyor. Kayıt döneminden sonra samsungun öğrenci indirimli tabletlerine bakıcam.
Matepad 11.5 bak. Telefonunuz nedir?

Samsung'a öğrenci mailinle kaydolursan bir miktar indirim yapıyorlar bir bakmanı öneririm.

Hocam ıdea tab pro 8/256 kılıf ve ipad a16 sıradan bir kalem ile alabiliyorum. Hangisini tercih edebilirim?

Hocam ıdea Tab Pro 8/256 kılıf ve iPad A16 sıradan bir kalem ile alabiliyorum. Hangisini tercih edebilirim?

OLED istersen Tab H10 zorunlu değilse Tab Pro alınabilinir ama yazılım not uygulaması var her iki cihazın. Pad V9 ya da pad 7 de bakabilirsin.
iPad 11 önermiyorum.

OLED istersen Tab H10 zorunlu değilse Tab Pro alınabilinir ama yazılım not uygulaması var her iki cihazın. Pad V9 ya da pad 7 de bakabilirsin.
iPad 11 önermiyorum.
Hocam Tab s10 fe falan tercih edeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…