scravonix

Üyecik
Merhaba dostlar. Sizlere Counter-Strike 2’deki Desert Eagle tabancası için yapmış olduğum Lale ile Pati adlı skin çalışmamı göstermek istiyorum.
Öncelikle belirtmek isterim ki bu ilk çalışmam. Bu yüzden eksiğim varsa affola. :)

Tasarımın ana fikrinde Türk kültürünü doğrudan bayrak, arma gibi klasik ögelerle vermek yerine; daha sıcak, dekoratif ve karakter odaklı bir şekilde yansıtmak istedim. Bu yüzden skinin temelini lale motifleri, çay, nazar boncuğu, simit, ay-yıldız detayları ve geleneksel süsleme desenleri oluşturuyor.

Skinin gövdesinde kırmızı ve altın tonları ağırlıkta. Yan yüzeylerde lale desenlerinin arasında çay içen bir karakter yer alıyor “Lale”. Kabza kısmında ise tasarımın diğer ana karakteri olan Pati bulunuyor. Küçük nazar boncuğu detaylarını da hem tasarımı biraz daha zenginleştirmek hem de Türk kültürüne ait tanıdık bir sembol eklemek için kullandım.

Genel olarak amacım, ilk bakışta Türk esintileri taşıdığı anlaşılabilen fakat sadece klasik milli sembollere yaslanmayan, kendi karakteri olan bir skin ortaya çıkarmaktı.

Peki neden skin adında Lale ile Pati’yi tercih ettim?
“Lale”, hem skinin ana motiflerinden biri olduğu hem de Türk sanatında ve süsleme kültüründe oldukça güçlü bir yeri bulunduğu için ismin ilk kısmını oluşturuyor.
“Pati” ise kabzada yer alan sevimli kedi karakterini temsil ediyor. Tasarımın bir tarafında daha zarif ve geleneksel bir hava, diğer tarafında ise daha sevimli ve sıcak bir karakter olsun istedim. İsim de bu iki tarafın birleşiminden ortaya çıktı.

Görüşlerinizi merak ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıyeten skin çalışmama destek olmak ve kullanmak isterseniz diye Workshop bağlantısını da bırakıyor olacağım.
Skini topluluk sunucularınızda kullanmak isterseniz buna iznim var. Tek ricam, mümkünse Workshop sayfasına referans vermeniz.

Bunun dışında skin dosyalarının veya görsellerinin kopyalanmasına, değiştirilerek ya da değiştirilmeden yeniden yaynlanmasına, başka bir Workshop çalışması olarak yüklenmesine veya başka platformlarda yeniden dağıtılmasına izin vermiyorum.

İyi günler.

laleandpati_hero.webp

laleandpati_side_plus.webp

laleandpati_side_minus.webp

laleandpati_top.webp