Çözüldü Desteklenmeyen iMac'e nasıl güncelleme yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

phronesis

Çalışkan
iMac (21.5-inch, Late 2015) desteklenmeyen bu cihaza nasıl güncelleme yapılır. Kullanılır mı? Bazı uygulamalarla yapılıyormuş ama bu cihaz son sürümü kaldırır mı? Apple dünyasını hiç bilmiyorum. Ayrıntılı video varsa güncel işe yarayan paylaşırsanız sevinirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Çözüm

OCLP ile yapiyorsunuz bu islemi. 4K olan Late 2015 21.5'' modelde de, 4K olmayan modelinde de taban model olarak 1TB 5400 RPM HDD geliyor. Sizin modelinizde de konfigurasyon boyle ise, SSD'ye gecmeniz hos olacaktir. Native olarak bu model Monterey calistirabiliyor maksimum.

Bunun disinda Sequoia'ya (su an en guncel surum) kadar yolu var o Mac'in rahat sekilde. Sorun yasarsaniz Ventura'ya (2 surum geride, guvenlik guncellemeleri hala aliyor) dusersiniz.

OCLP ile yapiyorsunuz bu islemi. 4K olan Late 2015 21.5'' modelde de, 4K olmayan modelinde de taban model olarak 1TB 5400 RPM HDD geliyor. Sizin modelinizde de konfigurasyon boyle ise, SSD'ye gecmeniz hos olacaktir. Native olarak bu model Monterey calistirabiliyor maksimum.

Bunun disinda Sequoia'ya (su an en guncel surum) kadar yolu var o Mac'in rahat sekilde. Sorun yasarsaniz Ventura'ya (2 surum geride, guvenlik guncellemeleri hala aliyor) dusersiniz.

İfadeler: 29
Çözüm
Ya @vanillamint 'in attigi metod ya da Linux o cihazlarin yolu.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…