Yani aslında pek fark yok, sonuçta oyun aynı oyun. Benimki sadece takıntı, alışkanlık ve tüm oyunlarımı barındıran tek bir platform isteği. Yani tüm oyunlarımın Steamde olmasını istiyorum, tek bir platformda toplansın istiyorum. Bir oyun oynamak için platformlar arası gezmek can sıkıcı benim için.

Bir de arkadaşın dediği gibi oyunların, başarımların falan koleksiyonunu yapıyorum Steamde. Hoşuma gidiyor bu tarz şeyler.

Bu tarz şeyler Epic Games'de yok. Bu yüzden gidip de Epicden bir oyuna 1.000 TL vermem ama aynı oyuna Steamden 2.000 TL'ye kadar para verebilirim.

Yani aslında pek fark yok, sonuçta oyun aynı oyun. Benimki sadece takıntı, alışkanlık ve tüm oyunlarımı barındıran tek bir platform isteği. Yani tüm oyunlarımın Steam'de olmasını istiyorum, tek bir platformda toplansın istiyorum. Bir oyun oynamak için platformlar arası gezmek can sıkıcı benim için.

Bir de arkadaşın dediği gibi oyunların, başarımların falan koleksiyonunu yapıyorum Steam'de. Hoşuma gidiyor bu tarz şeyler.

Bu tarz şeyler Epic Games'de yok. Bu yüzden gidip de Epic'ten bir oyuna 1.000 TL vermem ama aynı oyuna Steam'den 2.000 TL'ye kadar para verebilirim.
Oha :D

Son düzenleyen: Moderatör: