Rehber Detroit: Become Human'da 60 FPS limiti nasıl kaldırılır?

Sony'nin geliştiricilere attığı en büyük kazık olabilir şu cell mimarisi.
Yine de PS3'e çıkan oyun sayısı aşırı iyi. Detroit: Become Human'ın ilk PS3'de tasarlanmaya başlandığını bile duydum. (@MKerem söylemişti galiba yanlış hatırlıyor olabilirim.)

Niye sınırlı geliyor ki? Saçmalamasın oyun 60 FPS üzerinde? GTA Vice City'de öyleydi. Oyun falan hızlanıyordu FPS 30'u geçince Oyun tuhaf davranıyordu.

Yine de PS3'e çıkan oyun sayısı aşırı iyi. Detroit: Became Human'ın ilk PS3'de tasarlanmaya başlandığını bile duydum. (@MKerem söylemişti galiba yanlış hatırlıyor olabilirim.)
Became değil Become hocam.

Niye sınırlı geliyor ki? Saçmalamasın oyun 60 FPS üzerinde? GTA Vice City'de öyleydi. Oyun falan hızlanıyordu FPS 30'u geçince Oyun tuhaf davranıyordu.
Oyun 60 FPS limit ile geliyor. Aslında iyi yapmışlar. Çünkü kamera arkasında oyunun sahneleri 24 FPS olarak çekildi ve 60 FPS bu oyun için gayet yeterli. Ekran yenileme hızı 165 olan cihazda bile 60 FPS gayet keyifliydi. Sonuçta FPS (First Person Shooter anlamında) bir oyun değil ki FPS (Frame Per Second) gerekli olsun.

Became değil Become hocam.
Ya beni @Barış'da uyarmıştı niye bilmiyorum ama ısrarla bu oyunun adını yanlış söylüyorum. Hem de bu oyunun fanı olmama rağmen.

Az önce de bir yere öyle yazdığımı fark edip düzelttim. Bu hatayı gene yapacağım biliyorum.

Ekleme: İlk defa Epic Games sürümünü indirdim. Steam sürümünü oynuyordum ama o da aile paylaşımı sayesinde oynayabildiğim sürüm idi. Rehbere Epic Games varsayılan konumu eklenebilir: C:\Program Files\Epic Games\DetroitBecomeHuman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…