Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 25 Nisan 2024 #1 OfflineInsiderEnroll kullanarak kolayca istediğin kanala geçebilirsin. İndir, yönetici olarak çalıştır ve kanalı seç. Bu kadar.
OfflineInsiderEnroll kullanarak kolayca istediğin kanala geçebilirsin. İndir, yönetici olarak çalıştır ve kanalı seç. Bu kadar.
Moderasyon Ekibi Resmî Hesap 25 Nisan 2024 #2 Windows 11 26100 sürümünden beri Dev kanalında takılı kaldım. Ayarlar altından Canary seçiyorum ama geri Dev seçeneğine dönüyor. Tekrar Canary kanalına nasıl geçerim? Artı 0 Eksi
Windows 11 26100 sürümünden beri Dev kanalında takılı kaldım. Ayarlar altından Canary seçiyorum ama geri Dev seçeneğine dönüyor. Tekrar Canary kanalına nasıl geçerim?
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 25 Nisan 2024 #3 Recep Baltaş dedi: OfflineInsiderEnroll kullanarak kolayca istediğin kanala geçebilirsin. İndir, yönetici olarak çalıştır ve kanalı seç. Bu kadar. Eki Görüntüle 39592 Genişletmek için tıkla... Hocam bu toolu Insider'dan çıkmak için kullanabilir miyiz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: OfflineInsiderEnroll kullanarak kolayca istediğin kanala geçebilirsin. İndir, yönetici olarak çalıştır ve kanalı seç. Bu kadar. Eki Görüntüle 39592 Genişletmek için tıkla... Hocam bu toolu Insider'dan çıkmak için kullanabilir miyiz?
KS KS Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 25 Nisan 2024 #4 Requiemm dedi: Hocam bu toolu Insider'dan çıkmak için kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet ama Release Preview bir sürüm gelene kadar yine kalırsın kanalda. Artı 0 Eksi
Requiemm dedi: Hocam bu toolu Insider'dan çıkmak için kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet ama Release Preview bir sürüm gelene kadar yine kalırsın kanalda.