Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca

Yetkin
Şu an Platinum Bol Star 50 GB internet faturalı tarifesini kullanıyorum. Resimdeki kampanya faturalı mı? Resimdeki kampanyayı alırsam toplamda 150 GB internet mi olacak ayrı ayrı yoksa direkt 100 GB internete mi geçiş yapacağım?

Son olarak ödeme kısmında şu an 600 TL fatura ödüyorum, eğer 100 GB'a geçersem 700 TL mi ödeyeceğim sadece? Nasıl olduğunu anlamadım.

Amacım 50 GB faturalı tarifeyi 100 GB'a yükseltmek.

IMG_20251207_020631.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mevcut taahhüdünüzü değiştirme şansınız var. Aboneliği iptal etmiyorsunuz, sadece paket değiştiriyorsunuz ve ücret vs. çıkarmıyorlar. Turkcell'i arayıp paketi söyleyip geçiş sağlattırın.
Şu an Platinum Bol Star 50 GB internet faturalı tarifesini kullanıyorum. Resimdeki kampanya faturalı mı? Resimdeki kampanyayı alırsam toplamda 150 GB internet mi olacak ayrı ayrı yoksa direkt 100 GB internete mi geçiş yapacağım?

Son olarak ödeme kısmında şu an 600 TL fatura ödüyorum, eğer 100 GB'a geçersem 700 TL mi ödeyeceğim sadece? Nasıl olduğunu anlamadım.

Amacım 50 GB faturalı tarifeyi 100 GB'a yükseltmek.

Eki Görüntüle 208674
3 tekelde faturalıyı hat taşıma yapmadan faturasız yapamıyorsunuz zaten (genelde!). Değişeceğini dusunmuyorum.

Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp paket yükseltmek istediğinizi belirtin ve o paketi de söyleyin. Eğer o paket faturalıysa otomatik geçiş yaparlar.
O paket faturalı yani resmini attığım Ama o faturalı pakete geçiş yaparsam şu anki taahhütüm biter mi? Biterse borç ödemek zorunda kalırım çünkü, sanırım.

Mevcut taahhüdünüzü değiştirme şansınız var. Aboneliği iptal etmiyorsunuz, sadece paket değiştiriyorsunuz ve ücret vs. çıkarmıyorlar. Turkcell'i arayıp paketi söyleyip geçiş sağlattırın.

Çözüm
Uygulamadan yapmak istiyordum paket değiştirmeyi. Aramak gibi bir zorunluluğum var mı? Uygulamadan değiştirirsem taahhüt iptal olabilir mi?