GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 911 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 834 Yer İstanbul 11 Mayıs 2026 #1 Devil May Cry oynamayanlar için güzel fırsat, alın oynayın, oynattırın. Deluxe almak isteyenler, içerisinde Vergil paketi mevcut. Ayrıca diğer Devil May Cry indirimlerine göz atmak için; Steam Küratörü: Devil May Cry store.steampowered.com
Devil May Cry oynamayanlar için güzel fırsat, alın oynayın, oynattırın. Deluxe almak isteyenler, içerisinde Vergil paketi mevcut. Ayrıca diğer Devil May Cry indirimlerine göz atmak için; Steam Küratörü: Devil May Cry store.steampowered.com
S steelumut Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 492 Çözümler 6 Beğeniler 692 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 12 Mayıs 2026 #2 Teşekkürler. Sanırım ilk defa bu kadar indirime girdi.
nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 546 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 404 12 Mayıs 2026 #3 7.49'a almışım...
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 3 Beğeniler 2.171 12 Mayıs 2026 #4 Steam TL iken daha pahalıya almıştım...
KS KS GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 911 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 834 Yer İstanbul 12 Mayıs 2026 #5 SHERLOCKED dedi: Steam TL iken daha pahalıya almıştım... Genişletmek için tıkla... İçerisinde 5'te vardı. Gerisini siz düşünün.... 2019'ta aldıydım.
SHERLOCKED dedi: Steam TL iken daha pahalıya almıştım... Genişletmek için tıkla... İçerisinde 5'te vardı. Gerisini siz düşünün.... 2019'ta aldıydım.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 459 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 195 12 Mayıs 2026 #6 GodOfWar dedi: Devil May Cry oynamayanlar için güzel fırsat, alın oynayın, oynattırın. Deluxe almak isteyenler, içerisinde Vergil paketi mevcut. Ayrıca diğer Devil May Cry indirimlerine göz atmak için; Steam Küratörü: Devil May Cry store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Alınır mı? Bitirdiğim tek oyun Devil May Cry DMC olanı, bunu da 2 kere başladım, sonra yarısında bıraktım. Değer mi başlamaya.
GodOfWar dedi: Devil May Cry oynamayanlar için güzel fırsat, alın oynayın, oynattırın. Deluxe almak isteyenler, içerisinde Vergil paketi mevcut. Ayrıca diğer Devil May Cry indirimlerine göz atmak için; Steam Küratörü: Devil May Cry store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Alınır mı? Bitirdiğim tek oyun Devil May Cry DMC olanı, bunu da 2 kere başladım, sonra yarısında bıraktım. Değer mi başlamaya.
KS KS GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 911 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 834 Yer İstanbul 12 Mayıs 2026 #7 Kriyus dedi: Alınır mı? Bitirdiğim tek oyun Devil May Cry DMC olanı, bunu da 2 kere başladım, sonra yarısında bıraktım. Değer mi başlamaya. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değer.
Kriyus dedi: Alınır mı? Bitirdiğim tek oyun Devil May Cry DMC olanı, bunu da 2 kere başladım, sonra yarısında bıraktım. Değer mi başlamaya. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değer.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 12 Mayıs 2026 #8 Kriyus dedi: Alınır mı? Bitirdiğim tek oyun Devil May Cry DMC olanı, bunu da 2 kere başladım, sonra yarısında bıraktım. Değer mi başlamaya. Genişletmek için tıkla... Değer tabii ki. Alın bitirin bu fiyata. Sanırım dolar olarak aldığı en büyük indirimlerden birisi, akar gider harbiden.
Kriyus dedi: Alınır mı? Bitirdiğim tek oyun Devil May Cry DMC olanı, bunu da 2 kere başladım, sonra yarısında bıraktım. Değer mi başlamaya. Genişletmek için tıkla... Değer tabii ki. Alın bitirin bu fiyata. Sanırım dolar olarak aldığı en büyük indirimlerden birisi, akar gider harbiden.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 459 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 195 12 Mayıs 2026 #9 GodOfWar dedi: Kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Isenea Dieur Has dedi: Değer tabii ki. Alın bitirin bu fiyata. Sanırım dolar olarak aldığı en büyük indirimlerden birisi, akar gider harbiden. Genişletmek için tıkla... Direkt 4 oyun paket şeklinde var 500 TL onu mu alsam acaba daha iyi olur mu? . Dosya Ekleri Screenshot_20260512_004112_Steam.webp 1.023,5 KB · Görüntüleme: 44
GodOfWar dedi: Kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Isenea Dieur Has dedi: Değer tabii ki. Alın bitirin bu fiyata. Sanırım dolar olarak aldığı en büyük indirimlerden birisi, akar gider harbiden. Genişletmek için tıkla... Direkt 4 oyun paket şeklinde var 500 TL onu mu alsam acaba daha iyi olur mu? .
KS KS GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 911 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 834 Yer İstanbul 12 Mayıs 2026 #10 Kriyus dedi: Direkt 4 oyun paket şeklinde var 500 TL onu mu alsam acaba daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Collection almak daha mantıklı, tüm seriler geliyor, ilk serisinden başlayabilirsiniz hikayeye.
Kriyus dedi: Direkt 4 oyun paket şeklinde var 500 TL onu mu alsam acaba daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Collection almak daha mantıklı, tüm seriler geliyor, ilk serisinden başlayabilirsiniz hikayeye.